Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αντζελίνα Τζολί: Θα έπρεπε να είχα πεθάνει

Υγιής και χαρούμενη σήμερα η Αντζελίνα, έχει αφήσει πίσω το σκοτεινό παρελθόν.
Κάνοντας μια εξαίρεση σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες από το παρελθόν της, η αμερικανίδα ηθοποιός ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά το τοπίο σε σχέση με την άγρια εφηβεία της σε συνέντευξη που έδωσε στον ανταποκριτή του CBS για λογαριασμό της εκπομπής 60Minutes.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, το οποίο θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή, η Αντζελίνα Τζολί(Angelina Jolie) ομολογεί στον Μπομπ Σάιμον (Bob Simon) ότι υπήρξε τυχερή που επέζησε από τις περιπέτειες στις οποίες είχε μπλέξει όταν ήταν μικρή.



Η Τζένι Σιμίζου με την οποία η Τζολί διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια. Η ίδια αποκαλύπτει ότι εξακολουθεί να έχει μια ιδιαίτερα άγρια και σέξι πλευρά, αλλά την προορίζει αποκλειστικά για τα μάτια του συντρόφου της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), επειδή μόνον αυτός είναι άξιος να την απολαύσει:
"Είμαι πάντα κακό κορίτσι... Έχω ακόμη μια τέτοια πλευρά μέσα μου... Αλλά έχει βρει τη σωστή της θέση: ανήκει στον Μπραντ και στις περιπέτειες μας", λέει χαρακτηριστικά η 36χρονη πρωταγωνίστρια.
Στην ίδια συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε στη Βουδαπέστη, παραδέχεται ότι χρωστάει τη ζωή της σε καθαρή τύχη: "Έχω περάσει και έχω επιζήσει από πολύ άσχημες, σκοτεινές περιόδους. Δεν πέθανα νέα. Και γι' αυτό είμαι πολύ τυχερή...

Το περίφημο φιλί της Αντζελίνα στον αδελφό της, στα Όσκαρ του 2000.


Με τον τότε σύζυγο της, Θόρντον, τον Ιούνιο του 2000.
Άλλοι καλλιτέχνες και άλλοι άνθρωποι δεν επιβιώνουν από τέτοια πράγματα. Ο κόσμος μπορεί να φανταστεί ότι έκανα τα πιο επικίνδυνα πράγματα, έκανα τα χειρότερα και για πολλούς λόγους, δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ. Απλά... υπάρχουν πάρα πολλές φορές που έρχεσαι τόσο κοντά στον κίνδυνο, παίρνεις πάρα πολλά ρίσκα και φτάνεις τα πράγματα στα άκρα".
Παρότι προφανώς, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει κάνει πολύ περισσότερα απ' όσα μπορούμε να φανταστούμε, η άγρια πλευρά του χαρακτήρα της είχε εκτεθεί και καταγραφεί με πολλές λεπτομέρειες στο παρελθόν. Εκτός από την πλειάδα των τατουάζ της που έκαναν αίσθηση, η ίδια ήταν γνωστή για τη συνήθεια να τα φτιάχνει με τους συμπρωταγωνιστές της, ενώ πολλοί θυμούνται ακόμα το μενταγιόν με το αίμα του τότε συζύγου της, Μπίλι Μπομπ Θόρντ (Billy Bob Thornton) που φορούσε στο λαιμό, μέσα σε ένα μπουκαλάκι. Πολλοί θυμούνται επίσης και το παθιασμένο φιλί στο στόμα που έδωσε στον αδελφό της, Τζέιμς Χάβεν (James Haven) στην τελετή απονομής των Όσκαρ, το 2000, όπου παράλληλα είχε αποκαλύψει τις ομοφυλοφιλικές τάσεις της. Για του λόγου το αληθές, η Αντζελίνα διατηρούσε μια λεσβιακή σχέση με την συμπρωταγωνίστρια της στα "Ατίθασα Κορίτσια"(Foxfire), Τζένι Σιμίζου (Jenny Shimizu), για την οποία είχε δηλώσει: "Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Είναι πολύ πιθανόν να είχα παντρευτεί την Τζένι, αν δεν παντρευόμουν τον (πρώτο) άντρα μου (Τζόνι Λι Μίλερ - Jonny Lee Miller)". Ωστόσο, οι ομοφυλοφιλικές αναζητήσεις της Αντζελίνα πήραν τέλος όταν γνώρισε Πιτ: "Δεν απαρνούμαι τη αμφισεξουαλική φύση μου, αλλά εφόσον γνώρισα τον Μπραντ αυτές οι σχέσεις δεν έχουν πια θέση στη ζωή μου", είχε δηλώσει κατηγορηματικά στην εφημερίδα Sun, τον Αύγουστο του 2007. Πράγματι, φαίνεται ότι η σχέση της με τον αμερικανό σταρ υπήρξε το σημείο καμπής στη ζωή της, καθώς η σημερινή εικόνα τη Τζολί δεν θυμίζει σε τίποτε το επαναστατημένο παρελθόν της. Μητέρα έξι παιδιών και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, η αμερικανίδα ηθοποιός τραβάει συχνά τα φώτα της δημοσιότητας με την ανθρωπιστική δράση της, ενώ αυτή την εποχή κάνει τα πρώτα της βήματα στη σκηνοθεσία με την ταινία "Land of Blood and Honey" που έχει θέμα μια σκοτεινή ιστορία αγάπης κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας στις αρχές της δεκαετίας του 1990, για την οποία έγραψε και το σενάριο.
Πηγή:http://www.womenonly.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger