Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Εκτοξεύτηκε το ροζ dvd της ερωμένης του Ashton Kutcher



Στα ύψη εκτοξευτήκαν οι πωλήσεις του «ροζ» dvd της Brittney Jones, της φημολογούμενης ερωμένης του Ashton Kutcher, ύστερα από την ανακοίνωση της Demi Moore ότι χωρίζει από τον κατά πολλά χρόνια νεότερό της κωμικό ηθοποιό.
Μάλιστα, η εταιρεία Vivid Entertainment, που κυκλοφόρησε το αισθησιακό βίντεο της νεαρής πριν από αρκετούς μήνες, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές καυτές φωτογραφίες από το «Brittney Jones Confidential».
Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη της η Brittney δήλωσε δικαιωμένη με τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και όσα έγιναν γνωστά για τον γάμο τους.
Όσο για τηνDemi Moore, διάλεξε την ημέρα των Ευχαριστιών προκειμένου να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές της. Μετά την έντονη φημολογία ότι ο σύζυγός της πέρασε μια νύχτα πάθους με τη Sara Leal και δύο ακόμα γυναίκες, η διάσημη ηθοποιός είχε αποσυρθεί από το προσκήνιο.
«Γιατί η ημέρα των Ευχαριστιών να διαρκεί μόνο 24ώρες; Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος που κάνει τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται με αχαριστία; Τήρησε το πνεύμα της γιορτής μόλις για μια ημέρα!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter.


Πηγή:http://www.madata.gr

-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger