Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Πέμπτη 31 Μαΐου 2012
 ΚΡΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, σταματήστε να παλινδρομείτε σε εφήμερες σχέσεις και επιπόλαιες γνωριμίες επειδή είναι πιο εύκολο, γιατί αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε ευτυχισμένοι. Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για εσάς που ψάχνετε τον απόλυτο έρωτα θα είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε και στους φίλους σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει πάνω απ’ όλα να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης. Εάν το ταίρι σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις και οι καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για μια παλιά σας υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη, θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι. Κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα. Οι συνεχόμενοι καυγάδες και οι γκρίνιες δε θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.


ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες. Διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, πριν έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε. Εάν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας. Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δε θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε.


ΖΥΓΟΣ: Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δε θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς σας να χαλάσουν τη μέρα σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες. Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση. Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα. Μια καινούρια διαμορφούμενη κατάσταση, θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας.


ΙΧΘΥΣ: Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger