Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα



ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Πιο ανάλαφρο παραμένει το κλίμα έως το μεσημέρι. Μετά τις 3μμ., φαίνεστε πιο μελαγχολικοί, εσωστρεφείς ή προσπαθείτε να βρείτε λύσεις μόνοι χρησιμοποιώντας τα αποθέματα της έμπνευσής σας. Διατηρήστε την υπομονή σας μπροστά σε απογοητεύσεις / διαψεύσεις ή καταστάσεις που σας εξουθενώνουν, αν γεννηθήκατε κοντά στις 8/4.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Ταύροι του γ’ δεκαημέρου θυμηθείτε πως η συνδιαλλαγή είναι προαπαιτούμενο στοιχείο της εποχής, ώστε να καταλήξετε στην «όχθη» που θέλετε, κυρίως σ’ επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα δίνει χείρα βοηθείας και σ’ εσάς των πρώτων ημερών, αφού μετά τις 3.00μμ., μπορείτε να επιτύχετε «το στόχο» μέσ’ από τις επαφές που θα κάνετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Από το μεσημέρι της Τετάρτης η κίνηση της σελήνης συμβολίζει πιθανώς τη «στροφή» της προσοχής σας προς θέματα επαγγελματικά / οικονομικά. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 24/5, θα πρέπει να παραμείνετε επιφυλακτικοί, αλλά και στωικοί. Μην αντιμετωπίζετε τίποτε με υπερβολή. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η διέλευση της σελήνης στο δικό σας ζωδιακό χώρο μετά τις 3.00μμ. συμβολίζει πιθανώς τη δική σας πρόθεση να προβείτε σε κινήσεις που στοχεύουν στην επίτευξη προσωπικών στόχων. Η διάθεση υμών της 25/6 βελτιώνεται αισθητά, εφόσον βλέπετε πως η συγκυρία υποστηρίζει τα όνειρά σας. Πιο «κουρασμένοι» / απογοητευμένοι παροδικά λόγω καταστάσεων ενδεχομένως είστε πολλοί Καρκίνοι της 10/7.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η σελήνη εισέρχεται στον 12ο φυσικό σας οίκο μετά τις 3.00μμ. κι εσείς πιθανότατα κλείνεστε περισσότερο σ’ έναν κόσμο δικών σας σκέψεων, προβληματισμών κι απολογισμών. Μπορείτε, ωστόσο, να συνεχίσετε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο και διαφορετικό αύριο, ακόμα κι αν οι κινήσεις σας θα είναι πιο «παρασκηνιακές» έως την Παρασκευή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Μετά το μεσημέρι η Τετάρτη μπορεί να φανεί πιο επιβοηθητική ως μέρα για την προώθηση των στόχων που έχετε κατά νου. Η εξωστρέφεια αποτελεί κλειδί για τις εξελίξεις τώρα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βεβαίως, αν γεννηθήκατε στις 26/8, θα πρέπει να διατηρήσετε υψηλά τα επίπεδα της κριτικής / λογικής σας σκέψης και να μην δέχεστε ως αληθινό οτιδήποτε, αν πρώτα δεν περάσει από επιβεβλημένες «εξετάσεις»…
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η διάθεση παραμένει ακμαία έως το μεσημέρι, ωστόσο φαίνεται πιο «νευρική» μετά τις 3.00μμ. για πολλούς εξ’ υμών. Πιο «πιεσμένοι» πιθανότατα είστε οι γεννημένοι κοντά στις 11/10, οι οποίοι έχετε κουραστεί τουλάχιστον ψυχολογικά από τα λιμνάζοντα ύδατα της εποχής. Ασχοληθείτε όλοι με υποχρεώσεις της ημερήσιας διάταξης και  προετοιμάστε το έδαφος για την καλύτερη «σελίδα» ζωής που θα γράψετε σύντομα! 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η Τετάρτη βελτιώνει ουσιαστικά τη διάθεση και την προοπτική για το ζώδιό σας, εφόσον η σελήνη διελαύνει τον 9ο φυσικό σας οίκο μετά τις 3.00μμ. και σας δίνει τη δυνατότητα να νιώσετε πιο «ελεύθεροι» και πιο άνετοι. Επιδιώξτε το καλύτερο, τόσο στα πρακτικά, όσο και στα συναισθηματικά θέματα. Ευχάριστες επικοινωνίες και ειδήσεις αναμένουν ορισμένους της 27/10 κατά τις απογευματινές / βραδινές ώρες. Προετοιμάστε ένα ταξίδι ή μια σημαντική διαπραγμάτευση.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η στασιμότητα σας κουράζει ιδιαίτερα και πολλάκις σας φέρνει στα όριά σας. Η Τετάρτη δοκιμάζει τις αντοχές σας μετά τις 3.00μμ., αφού πολλοί εξ’ υμών εστιάζετε στο όποιο «πρόβλημα» κι αδυνατείτε να δείτε τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Πιο αγχωμένοι βεβαίως είστε εσείς της 25/11, οι οποίοι οφείλετε να επιδείξετε στωικότητα και υπομονή στα δύσκολα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Τη στιγμή όπου εσείς του γ’ δεκαημέρου παραμένετε τυχεροί και ακμαίοι προχωρώντας δημιουργικά σε κάθε επίπεδο, οι Αιγόκεροι της 9-10/1 εκνευρίζεστε και αποσυντονίζεστε από τη στασιμότητα ή την αναποδιά. Από το μεσημέρι της Τετάρτης οι καταστάσεις απαιτούν πνεύμα συνεργασίας / συμπόρευσης, ενώ μια επαφή / σύμπτωση «ξεκουράζει» εσάς της 25/12.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η Τετάρτη προωθεί επί της ουσίας τη διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων και την πρακτική αντιμετώπιση κάθε κατάστασης μέσα στη ρουτίνα που ζείτε.  Κάποια διλήμματα ή κωλύματα της εποχής ενοχλούν βεβαίως, ωστόσο είναι γεγονός πως – κυρίως αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο- βρίσκεστε καθ’ οδόν προς ένα νέο κεφάλαιο ζωής σε προσωπικό  / επαγγελματικό επίπεδο.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Ιχθύες της 22/2 κρατήστε την αναπνοή σας μπροστά σε οτιδήποτε μοιάζει ικανό να σας συγχύζει, να σας αποσυντονίζει ή να σας φέρνει σε απελπισία. Σε κάθε περίπτωση, η διέλευση της σελήνης μετά τις 3.00μμ. της Τετάρτης, είναι ένα στοιχείο- σύμβολο της δικής σας δυναμικής να δείτε τη θετική πλευρά των καταστάσεων και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε βέβαια να «πιστέψετε» σ’ ένα όνειρο που θα σας «σώσει» από τα δύσκολα που περνάτε, γιατί πιθανότατα σύντομα θα διαψευστείτε. Αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, τότε συνεχίστε τις προσπάθειες για να επιτύχετε επιθυμητούς στόχους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger