Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

5 αλήθειες … για το κέρατο !!

Υπάρχουν 5 πράγματα για το κέρατο (μιλάμε για επιστημονικές μελέτες τώρα…) που το Askmen.com φέρνει στο φως. Για δείτε, τα ξέρετε όλα;

1. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να απιστήσουν κατά διάρκεια της ωορρηξίας. Αυτές τις μέρες του μήνα οι γυναίκες αισθάνονται περισσότερο ξαναμένες. Τότε μπορεί να ντύνονται με πιό στενά, προκλητικά ρούχα ή και με λιγότερα ρούχα. Και επειδή τρελαίνονται οι ορμόνες τους αυτή είναι η περίοδος που οι γυναίκες έχουν τις λιγότερες αντιστάσεις.

2. Οι άντρες διακρίνουν και αντιλαμβάνονται καλύτερα το κέρατο. Η επιστήμη υποστηρίζει πως αυτό μάλλον είναι στο DNA τους, αφού οι άντρες έχουν περισσότερο στο αίμα τους τη ζήλεια και την καχυποψία…

3. Δεν υπάρχει… ορισμός της απιστίας: Απ’ότι φαίνεται είναι κάτι το υποκειμενικό. Ερευνητές, ψυχολόγοι, ζευγάρια όλοι αντιλαμβάνονται την απιστία διαφορετικά. Σε δημοσκόπηση που έγινε για το θέμα οι περισσότεροι άντρες απάντησαν πως αν η γκόμενα τους φιλήσει κάποιον άλλον τότε θεωρούν πως τους έχει κερατώσει!

4. Αρκετοί άντρες δεν χρειάζονται ιδιαίτερο λόγο για να απιστήσουν: Για να απιστήσει ένας άντρας δεν είναι απαραίτητο να νιώθει δυσαρεστημένος με την σχέση του (όπως συμβαίνει με τις γυναίκες). Αν ο άντρας πέσει πάνω σε μία ωραία (και διαθέσιμη) γκόμενα, δεν θα το σκεφτεί και πολύ… Είναι σαν να μπαίνει στην κουζίνα και να βλέπει ένα κέικ σοκολάτα. Ακόμα και αν δεν πεινάει θα τσιμπήσει ένα κομμάτι!

5. 1 στους 7 νιόπαντρους έχει απιστήσει στον πρώτο χρόνο του γάμου: Αυτό αποκάλυψε έρευνα το που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία με το 60% να ομολογεί πως κεράτωσε τον άντρα της ή τη γυναίκα του στα 5 πρώτα χρόνια του γάμου. Μάλιστα το 18% των νιόπαντρων γυναικών και το 12% των αντρών παραδέχεται ότι το έκανε με άλλον/η στον πρώτο χρόνο του γάμου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger