Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Τρίτη 22 Μαΐου 2012
 ΚΡΙΟΣ: Είτε το θέλετε είτε όχι, ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Με μοναδικό οδηγό το συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασύρεστε και φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, απλώς επειδή έχετε κάποιες ενδείξεις. Να θυμάστε πως χρειάζεστε και αποδείξεις. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δείξετε λίγη παραπάνω καλή θέληση και κάνετε ακόμα μια προσπάθεια, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορούν να γίνουν καλύτερα. Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα. Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και από εκεί που δεν περιμένατε. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια.


ΛΕΩΝ: Φροντίστε να βγαίνετε συχνότερα έξω και να διασκεδάζετε αφήνοντας πίσω τις έννοιες σας, για να μπορείτε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας πριν αδειάσουν εντελώς. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι. Κάντε κάτι καινούριο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας καταλήγουν σε παρελθούσες καταστάσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε επιπόλαιες σχέσεις, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε.


ΖΥΓΟΣ: Ετοιμαστείτε γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν περιμένατε ότι θα βρεθείτε. Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη μαζί τους. Καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Ξαναπροσαρμόστε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικά πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι’ αυτό δεχθείτε την κατάσταση ως έχει και μην προσπαθήσετε να την αλλάξετε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις. Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις σχέσεις σας πριν κάνετε απονενοημένο διάβημα, γιατί είναι πολύ πιθανόν να φτάσετε στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά. Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρεθείτε κοντά σε κάποια αγαπημένα σας άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μην ξεχνάτε πως σας στάθηκαν κι αυτοί όταν εσείς περνούσατε δύσκολα. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σας επηρεάσουν, αλλά αποφασίστε ποια είναι αυτά που προηγούνται και επικεντρωθείτε σε αυτά. Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε. Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger