Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μ. Συνατσάκη-Τάμτα: Για ποιο λόγο έκαναν -μαζί- σέξι φωτογράφιση; Δείτε τις...





Φύσει αισιόδοξα άτομα, πολύ αγαπητές ειδικά στο νεανικό κοινό, δραστηριότητες στο διαδίκτυο και άκρως ευαισθητοποιημένες απέναντι σε φιλανθρωπικά ζητήματα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τάμτα συμμετέχουν πάντα σε ό,τι τους ζητηθεί για καλό σκοπό.
Οι δύο γυναίκες αν και φαινομενικά δεν έχουν κανένα κοινό σημείο -αν εξαιρέσουμε την τρέλα τους για τη μόδα, τη ξένη μουσική και τα τατουάζ- δέχτηκαν μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς να γίνουν πρέσβειρες της εκστρατείας για την αντισύλληψη που ξεκίνησε υπό την αιγίδα της Α' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν, να αφυπνίσουν και να ευαισθητοποιήσουν τις νέες γυναίκες να λάβουν τη σωστή ενημέρωση για μια υγιή και ασφαλή σεξουαλική ζωή. Στόχος της εσκτρατείας είναι να ενημερώσει για τις επιλογές που η αντισύλληψη παρέχει σήμερα στις γυναίκες οι οποίες θέλουν να ελέγχουν τη ζωή και το σώμα τους, προλαμβάνοντας μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.


Η Μαίρη Συνατσάκη και η Τάμτα μίλησαν στο "HELLO!" και έκαναν τις προσωπικές τους εξομολογήσεις για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία, τη νέα γενιά, τις σχέσεις αλλά και τα social media.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger