Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Εγκατάσταση των windows από USB Flash










Ψάχνοντας για κάτι πολύ απλό κατέληξα στο Novicorp WinToFlash. Εκτός από τα Windows 7 μπορείτε να μεταφέρετε και τα Windows XP, windows Server 2003 Windows Vista και windows Server 2008.


Ας δούμε ένα ένα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Πριν από κάθε μας ενέργεια θα πρέπει να φροντίσουμε να αντιγράψουμε το περιεχόμενο του cd ή dvd του λειτουργικού μας συστήματος σε ένα φάκελλο (και τα κρυφά αρχεία).


Αν τώρα έχουμε το λειτουργικό μας σε αρχείο iso τότε με ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης όπως για παράδειγμα το 7zip (Δωρεάν), εξάγουμε τα αρχεία στον φάκκελο που έχουμε δημιουργήσει.




Η επόμενη μας ενέργεια είναι να τρέξουμε το πρόγραμμα και ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται πολύ απλά μέσα από τις εικόνες σε πολύ λίγο χρόνο θα έχουμε στην διάθεσή μας ένα USB stick με τα Windows που έχουμε επιλέξει.



Αν είστε πεπειραμένος χρήστης και για περισσότερες επιλογές δουλέψτε το από την επιλογή Advanced Mode, διαφορετικά ακολουθήστε τη δεύτερη εικόνα





















Η μεταφορά των windows τελείωσε, δεν μένει παρά να δώσουμε την δυνατότητα (αν δεν είναι ήδη ρυθμισμένο) από το bios του υπολογιστή μας να κάνει boot και να αναγνωρίσει συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε οποιαδήποτε USB θύρα του υπολογιστή μας. Βάζουμε το στικάκι με τα windows στην θύρα USB και όπως βλέπετε ο υπολογιστής το αναγνωρίζει κανονικά σαν CD .


Επίσημη Ιστοσελίδα :
wintoflash.com
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,Vista,XP,2000

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger