Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Βελτιώνεται ο καιρός από σήμερα Μ. Τετάρτη





Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει μέχρι το απόγευμα ο καιρός την Τετάρτη 11 Απριλίου. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αργότερα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.



Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και από το μεσημέρι σταδιακά θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και από το μεσημέρι νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία όμως από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και τοπικά νοτιοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στέρεα και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στέρεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger