Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: Μητέρα έβαζε το σύντροφό της να βιάζει τις κόρες της

 Φρίκη έχει προκαλέσει η διεστραμμένη δράση μίας μητέρας ...
........στην Αγγλία, η οποία παρότρυνε τον σύντροφό της να βιάζει τις ανήλικες κόρες της! Το σκεπτικό της;


Να διαπαιδαγωγηθούν σεξουαλικά τα παιδιά της! Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη χώρα συνέβη στο Weston-super-Mare στο Somerset.

Η 65χρονη μητέρα, προτού παραδώσει τις κόρες της στις αρρωστημένες ορέξεις του συντρόφου της, τις έντυνε με πρόστυχα εσώρουχα και τις «πότιζε» με αλκοόλ. Ο εφιάλτης των ανήλικων κοριτσιών αποτελούσε για πολλά χρόνια ένα επτασφράγιστο μυστικό. Υπό το φόβο ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα καμία κοπέλα δεν μπορούσε να διηγηθεί τις τραγικές στιγμές που πέρναγαν το διάστημα από το 1975 έως το 1982.

Ωστόσο, ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε το 2010 όταν ένα από τα θύματα κατήγγειλε στην ασφάλεια τον εφιάλτη που ζούσε αυτή και οι αδερφές της. Μάλιστα, προχώρησε στην καταγγελία όταν άκουσε ότι βιαστής είχε πεθάνει.

Την περασμένη Τετάρτη, η διεστραμμένη μητέρα κρίθηκε ένοχη για 25 κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες η υποβοήθηση και υποκίνηση του βιασμού των ίδιων της των παιδιών! Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Η ίδια παραδέχθηκε την ενοχή της για τα όσα έζησαν τα παιδιά της εδώ και επτά χρόνια. Παράλληλα, αηδιασμένη με τα όσα άκουγε ζήτησε να τιμωρηθεί. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι θα σταματούσε όλο αυτό που συνέβαινε αν οι ίδιες οι κάτω από 16 χρονών κόρες της αντιστέκονταν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger