Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ..Το ραντεβού του με τα στελέχη του σταθμού την ώρα που έχασαν τον ύπνο τους και άλλοι παρουσιαστές



9:51 μμ. Σε τρομερά δύσκολη θέση βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής που κατηγορείται για τα ναρκωτικά την στιγμή που και οι αντιδράσεις από το περιβάλλον του δεν είναi και τόσο φιλικές .
Φωτιά άναψε στην show biz η υπόθεση με τον παρουσιαστή που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας για την αγορά κοκαϊνης από οπαδό μεγάλης ομάδας.
ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ...

Από την ώρα που έγινε γνωστό έχασαν τον ύπνο τους στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και παρουσιαστές που τρομοκρατήθηκαν και οι ίδιοι προφανώς για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση στον κόσμο ότι μπορεί και να είναι οι ίδιοι.
Από την άλλη πλευρά στο faceboook και στο twitter υπάρχουν απίστευτες αντιδράσεις και σχόλια από τον κόσμο που θέλει να μάθει το όνομα του παρουσιαστή.
ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ
Η χθεσινή μέρα για τον ίδιο όμως ήταν πολύ δύσκολη. Η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη και ο ίδιος ήταν πολύ μαζεμένος στις κινήσεις του αλλά και λιγομίλητος. Δεν μπορούσε βέβαια να μην δώσει το παρόν στην δουλειά του αλλά το κλίμα στο γραφείο το οποίο συνυπάρχει με τους συνεργάτες του ήταν βαρύ.
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
Χθες μάλιστα ένα ραντεβού του ίδιου με μεγαλοστέλεχος του καναλιού κράτησε γι αρκετή ώρα για το θέμα που προέκυψε και το μόνο που τον ανησυχεί έντονα τώρα είναι όπως εξομολογήθηκε και στο στέλεχος του σταθμού του , τι θα γίνει όταν τον καλέσουν στην ανάκριση που σίγουρα θα το μάθουν οι δημοσιογράφοι και θα είναι απ έξω.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αυτή η εξέλιξη στην ζωή του παρουσιαστή δημιούργησε κι άλλα θέματα στην καθημερινότητα του αφού κάποιοι από τους συνεργάτες του που δεν είχαν καλή σχέση μαζί του σχεδόν προσπαθούν τώρα να εκμεταλλευτούν την αδυναμία του παρουσιαστή με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο παρουσιαστής μάλιστα που προσπαθεί τώρα να κάνει την δουλειά του για να μην φανεί κάτι στο κοινό που δεν ξέρει ότι είναι αυτός , έχει να παλέψει και με « τα θηρία» που έχει δίπλα του.
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger