Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι ερωτήσεις που δεν τολμάτε να κάνετε στο κρεβάτι


1. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος της γυναικείας ικανοποίησης στο σεξ;
Το ότι μόνο ένας έμπειρος παρτενέρ μπορεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα. Μύθος! Στα 25 μου χρόνια είχα σχέση με έναν μικρότερο μου και αρκετά άπειρο στο κρεβάτι αγόρι. Από την πρώτη μας κιόλας ερωτική συνεύρεση έφτασα σε οργασμό, πράγμα που οι προηγούμενοι έμπειροι εραστές μου, χρειάσθηκαν τουλάχιστον τρεις φορές να τον προκαλέσουν. Η συναισθηματική και σωματική χημεία έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στο θέμα αυτό από ότι η εμπειρία.
2. Ο κολπικός οργασμός, είναι πιο δυνατός από τον κλειτοριδικό;
Μύθος! Και οι δύο είναι το ίδιο ευχάριστοι , αρκεί να τους πετύχεις. Ο μόνος λόγος που μπορεί ο κολπικός να θεωρείται εκστατικός είναι γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο συχνά με τον δεύτερο. Στατιστικές αποδεικνύεται ότι ένα 30% των γυναικών δεν τον έχει νιώσει ποτέ, και μόνο ένα 30% τον «γεύεται» με συχνότητα.
3. Είναι η κρεβατοκάμαρα το μόνο σημείο να μιλήσει η γυναίκα στον άνδρα για αυτό που την ικανοποιεί απόλυτα στο σεξ;
Μύθος!. Η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο ακατάλληλο μέρος για τις γυναίκες να εκμυστηρευτούν στο σύντροφο τους τα πράγματα που τις κάνουν να φτάσουν σε..αποκορύφωση. Αν υπάρχει κάτι που θέλουν να πουν στους άνδρες για το θέμα αυτό, καλό είναι να μη γίνει την ώρα της σεξουαλικής πράξης. Η επόμενη μέρα και μία άσχετη στιγμή αυτής, είναι η πιο κατάλληλη να ανοίξετε συζήτηση του τύπου “μου άρεσε πολύ χθες το σεξ που κάναμε, αλλά ακόμη πιο πολύ ο τρόπος που άγγιξες….”Την επόμενη φορά θα γνωρίζει πολύ καλά αυτό που πρέπει να κάνει για εσάς στο κρεβάτι.
4. Το σεξ είναι καλύτερο μόνο στις πολυγαμικές σχέσεις;
Μύθος! Σχετικές έρευνες έχουν δείξει πως το σεξ μεταξύ παντρεμένων ή μεταξύ ζευγαριών με πολύχρονη σχέση, είναι ικανοποιητικότερο από το σεξ με άγνωστους συντρόφους. Οι γυναίκες βιώνουν καλύτερα τη σεξουαλικότητα τους, όταν έχουν πια αποκτήσει μεγαλύτερη οικειότητα με το σύντροφο τους. Και όσο περισσότερο ικανοποιείται μία γυναίκα, τόσο μεγαλύτερη η ευχαρίστηση του άνδρα.
5. Οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό μόνο με τη σεξουαλική πράξη;
Μύθος! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φτάσει στην απόλυτη ευχαρίστηση. Τα χάδια αλλά και ο στοματικός έρωτας που πολλοί άνδρες αμελούν να παράσχουν, είναι ένας τρόπος να φτάσει η γυναίκα σε οργασμό. Τα ερωτικά εργαλεία και αντικείμενα, που πολλά ζευγάρια δεν έχουν χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ, μπορούν να προσφέρουν σημαντική βοήθεια για να επιτευχθεί η απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger