Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα13-3-2012!!!!



 Κριός

 Κριός
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με προσοχή κινηθείτε το Σαββατοκύριακο σε όλους τους τομείς, με την δυσμενή όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα να προωθεί τις προστριβές με συνεργάτες αλλά και δικά σας άτομα, ειδικά για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί 
κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. 
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης 

Το Σαββατοκύριακο χαλαρώστε από την ένταση που δείχνει η δυσμενής όψη της κυβερνήτιδάς σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε κάθε τομέα. Αφήστε τα πράγματα να εξελίσσονται και να παίρνουν τον δρόμο τους, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις προθέσεις των άλλων.
 Ταύρος


Δίδυμοι

 Δίδυμοι
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Αρκετές συζητήσεις για αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο θα σας αναστατώσουν και θα σας ξεβολέψουν, ενώ εκκρεμότητες που σας απασχολούν τελευταία σας κάνουν ιδιαίτερα ανασφαλείς. 


Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού 

Το Σάββατο οι ρυθμοί στη δουλειά σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι, και δεν θα λείψουν τα ευτράπελα. Προσέξτε τις κινήσεις σας και βρείτε τη χρυσή τομή, καθώς οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες.
 Καρκίνος
Λέων

 Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Θετικό θα είναι το Σαββατοκύριακο για εσάς. Η εύνοια της Σελήνης το Σάββατο και η όψη της με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα απέναντί σας, σας βοηθά να γεφυρώσετε χάσματα και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. 


Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης 

Τον τελευταίο καιρό ασχολείστε περισσότερο με τις υποχρεώσεις σας, παρά με όσα σας ευχαριστούν. Το Σαββατοκύριακο, και ειδικότερα η Κυριακή, είναι ιδιαίτερα θετικό όσον αφορά τον τομέα των προσωπικών και οικογενειακών επαφών.
 Παρθένος


Ζυγός

 Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Υποθέσεις που στο παρελθόν είχατε αναβάλει, εμφανίζονται στο προσκήνιο σε κάθε τομέα, ενώ οι οικονομικές σας συναλλαγές παρουσιάζουν καθυστερήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βάλτε σε προτεραιότητα τις προσωπικές και πρακτικές ευθύνες και υποχρεώσεις σας, ώστε σταδιακά να τις διευθετήσετε. 

Τοξότης

 Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ιδιαίτερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται κάποια αλλαγή δραστηριοτήτων να σας αναγκάσει να είστε διαρκώς σε κίνηση. Εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και προσωπικά έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει σας προκαλούν ένταση και σας αγχώνουν. 



Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης 

Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να μην παρασυρθείτε από την υπερβολική συναισθηματική φόρτιση και ριψοκινδυνεύστε στον επαγγελματικό τομέα με βιαστικές αποφάσεις, ειδικά όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.
 Αιγόκερος

 Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Αρκετά δραστήριους σας βρίσκει το Σαββατοκύριακο, καλώντας σας να ασχοληθείτε με τους γονείς, την οικογένεια, αλλά και τον εαυτό σας, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών και των γνωριμιών σας. Οι προσκλήσεις για επαφές θα είναι πολλές, ειδικά το Σάββατο. Εκμεταλλευτείτε το. 
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού 

Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για να σχετιστείτε με επιτυχία με το εργασιακό σας περιβάλλον. Ο τομέας της καριέρας σας φαίνεται ότι σηματοδοτείται με ξεκινήματα, αλλαγές και προτάσεις που μακροπρόθεσμα μπορούν να σας οδηγήσουν σε πιο αποδοτικές καταστάσεις.
 Ιχθείς

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger