Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

«Χορεύει άθλια, αλλά είναι θεογκόμενα»



Καυστικός στο σχόλιό του ο Γιώργος Λιάγκας για την ελληνίδα που έφτασε στα τελικά του ιταλικού Dancing with the stars.Καυστικός στο σχόλιό του ο Γιώργος Λιάγκας για την ελληνίδα που έφτασε στα τελικά του ιταλικού Dancing with the stars.
Την επιτυχία της Ρίας Αντωνίου στον ημιτελικό του ιταλικού «Dancing With The Stars» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.
Το 23χρονο μοντέλο πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του σόου, τερματίζοντας μάλιστα πρώτη σε βαθμολογία. Πολλοί όμως είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ίδια δεν έχει αυτή την επιτυχία εξαιτίας των ικανοτήτων της στο χορό, αλλά κερδίζει λόγω της σέξι παρουσίας της: 
 
«Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο σχήμα. Η Ρία Αντωνίου εξακολουθεί να χορεύει άθλια για τη δική μου αισθητική» δήλωσε αρχικά ο 42χρονος οικοδεσπότης της εκπομπής «Πρωινό Mou», γνώμη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνεργατών του. Αμέσως μετά, συνέχισε: 
 
«Είναι όμως τόσο όμορφη! Δεν είναι γλυκιά, είναι θεογκόμενα. Το πρώτο πράγμα που σου βγάζει δεν είναι η γλυκύτητα. Είναι σέξι πολύ. Βγάζει σεξαπίλ φοβερό. Το θέμα ποιο είναι; Ότι ακόμα και οι κριτές που βλέπουν πια ότι ο κόσμος την θέλει και είναι δεδομένο πως θα το σηκώσει (το κύπελλο) τελικά, την στηρίζουν». 
 
Μάλιστα, συγκρίνοντας τη Ρία Αντωνίου με την Ευγενία Μανωλίδου στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Dancing, ο Γιώργος Λιάγκας αναγνώρισε ότι η γνωστή μουσικός χόρευε πολύ καλύτερα, ωστόσο πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε όμως ποια είναι πιο αισθησιακή, την Ρία Αντωνίου θα σας πω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger