Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Λεβαδειακός - Κέρκυρα 4-3

Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 4-3 την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι όπου οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο σκορ με 4-1 πανηγυρική Το παιχνίδι είχε ένα ρυθμό που ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός των δυο ομάδων θα περίμενε, αφού στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου είχαμε και βροχή από γκολ!
Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 4-1, όμως στη συνέχεια χαλάρωσε και η Κέρκυρα πλησίασε στο 4-3! Τελικά οι Βοιωτοί πήραν το τρίποντο και ξέφυγαν για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις. Γήπεδο: Λιβαδειά
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίος)
Α' Βοηθός: Eυθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας)
Β' Βοηθός: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Βασίλειος Σκουφίτσας (Αθηνών)
Καιρό: Αρκετά καλός

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Αλεξίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (Παπαδόπουλος 60'), Βασιλείου (Κουτσόπουλος 74').
Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ζιαμπάρης, Οσμάν, Γραμμόζης, Ερίθε, Καλαντζής (Γιάντσης 86'), Ιωάννου, Μάρτίν (Τσίγκας 33').
Σκόρερ: Πόποβιτς (12' σουτ), Βασιλείου (20' σουτ), Σουμπίνιο (26' σουτ), Κόρμπος (48' σουτ) - Μαϊστόροβιτς (21' κεφαλιά), Ζιαμπάρης (67' σουτ), Γραμμόζης (77' ['εναλτι)
Κάρτες: Βασιλείου (22' κίτρινη), Κόρμπος (24' κίτρινη), Ζιαμπάρης (41' κίτρινη), Τσίγκας (κίτρινη 68'), Κυριακίδης (κίτρινη 77'), Ιωάννου (κίτρινη 93')

Τρελός ρυθμός!

Ο Λεβαδειακός έδειξε με το καλημέρα πως δεν έχει σκοπό να αφήσει την Κέρκυρα να πάρει μπάλες στη μεσαία γραμμή και την έκλεισε στα καρέ της.
Αυτή η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Πόποβιτς συνδυάστηκε όμορφα με τον Βασιλείου, βρέθηκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.
Οι Βοιωτοί έκαναν δυο τα τέρματα τους στο 20ο λεπτό με τους Πόποβιτς και Βασιλείου να αλλάζουν ρόλους. Ο Σέρβος σέρβιρε στον νεαρό φορ μέσα στη μεγάλη περιοχή κι αυτός με χαμηλό σουτ έκανε το 2-0.
Ένα λεπτό αργότερα η Κέρκυρα μείωσε το σκορ με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς να πηδάει για κεφαλιά και να νικά τον Κυριακίδη, με τη μπάλα να βρίσκει και στο κεφάλι του Κόρμπου.
Στο 26ο λεπτό ο τρελός ρυθμός συνεχίστηκε και οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματα τους. Ο Σουμπίνιο με ατομική ενέργεια έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε όμορφο σουτ, με τη μπάλα να παίρνει ωραία καμπύλη και να καταλήγει στην εστία της Κέρκυρας.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μία καλή εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη από τα αριστερά, με τη μπάλα να "γλύφει" το οριζόντιο δοκάρι.

Όπως και στο πρώτο...

Η επανάληψη ξεκίνησε ακριβώς όπως και στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και ο Κόρμπος με ωραίο σκαφτό σουτ έκανε το 4-1για τους Βοιωτούς στο 48ο λεπτό.
Η Κέρκυρα μείωσε το σκορ σε 4-2 στο 67ο λεπτό, όταν ο Γραμμόζης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ζιαμπάρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Βρε λες;
Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 77ο λεπτό, όταν ο Κυριακίδης ανέτρεψε τον Ιωάννου μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Γραμμόζης από τα έντεκα βήματα μείωσε σε 4-3! Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 5-3, όμως ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Σουμπίνιο.

MVP της αναμέτρησης

Δύσκολο να βρεις παίκτη. Ο Βασιλείου έκανε καλό ματς για τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ερίθε φάνηκε να το πιστεύει για την Κέρκυρα.

Αδύναμος κρίκος της αναμέτρησης

Οι δυο άμυνες. Τραγικές επιλογές και αντιδράσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger