Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα 4-3-2012!!!!


Κριός

 Κριός
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Επαφές σας κρατούν σε συνεχή δράση, με την όψη Σελήνης – Άρη να σας φέρνει σε επαφή με τις ανάγκες σας, κυρίως προς το βράδυ, και να σας δίνει το σθένος να τοποθετείστε σε ενότητα με την ψυχή και την δύναμή σας. Η ημέρα επίσης ευνοεί την απελευθέρωση ερωτικής ενέργειας και την ένωση ανάμεσα στην ισχυρή αρσενική και την θηλυκή ποιότητα.





Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης 

Η δυσμένεια Άρη, Ερμή, Ποσειδώνα και Δία, σας εφιστά την προσοχή σε διαμάχες και διαφωνίες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Παρόλα αυτά, η εύνοια του Ήλιου, του Κρόνου και η θετική όψη Σελήνης - Αφροδίτης, σας προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις, αξιοπρόσεκτες ευκαιρίες και το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.
 Ταύρος





Δίδυμοι

 Δίδυμοι
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η θετική όψη της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον κυβερνήτη σας Ερμή, σας δίνει την απαιτούμενη δυναμική για να χειριστείτε σωστά ανατροπές και ξεκαθαρίσματα, τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μην κινηθείτε σε καμία περίπτωση παρορμητικά ή επιθετικά και μη βιαστείτε να περάσετε σε συναισθηματικές χαώσεις. Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και ανατροφοδοτηθείτε.





Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η σημερινή μέρα σας ζητά να λειτουργήσετε αυτοδύναμα και σε απόσταση από τα ζητήματα που δημιουργούν οι γύρω σας, όσο σοβαρά και αν είναι. Μείνετε μακριά από εντάσεις, αντιπαραθέσεις και συναισθηματικές εκρήξεις και, με την βοήθεια του Άρη και του Δία, διαχειριστείτε σωστά ανατροπές. Αποφασίσετε ποιοι είναι οι στόχοι σας και στραφείτε προς αυτούς, χωρίς να χρησιμοποιείτε τους άλλους σαν δικαιολογία για να καθηλώνεστε.
 Καρκίνος





Λέων

 Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές θα αποδώσουν εξαιρετικά, αρκεί να πάρετε την δύναμη σας στα χέρια σας και να συντονίσετε τις ευθύνες σας με τις πραγματικές σας ανάγκες. Αλλά και στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, με την κατάλληλη διαχείριση μπορείτε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Να θυμάστε πως ο δρόμος ανοίγεται για εσάς και όχι για όσους γύρω σας επιλέγουν να παίζουν παιχνίδια ελέγχου.





Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης 

Κινηθείτε σήμερα με διαύγεια, αποφεύγοντας πλάνες και υποσχέσεις που στερούνται κάθε ρεαλιστικής υποδομής, τόσο στον οικονομικό κι επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Παρακάμψτε με δυναμικό τρόπο ανατροπές και παγίδες και κλείστε εκκρεμότητες με καταστάσεις και πρόσωπα που σας αποδυναμώνουν εδώ και καιρό.
 Παρθένος





Ζυγός

 Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Σήμερα συνεχίζονται οι θετικές εξελίξεις για εσάς, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αρκεί να είστε σε εγρήγορση. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου και η Αφροδίτη απέναντί σας, σας δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες να κινηθείτε προς την άνεση, και μάλιστα με ευκολία, βοηθούς και θετικούς δασκάλους στο πλευρό σας.





Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού 

Σημαντικές διαφοροποιήσεις αλλά και αλλαγές πλεύσης φέρνει η ημέρα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα σχέσεων, οικονομικά και υγείας. Επίμονες ανατροπές σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας που ήδη γνωρίζετε, αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και σας καλούν να εξελιχθείτε κινούμενοι μέσα από εναλλακτικά σενάρια που μάλλον σας συμφέρουν περισσότερο. Ο εαυτός σας αυτή την περίοδο σας έχει ανάγκη.
 Σκορπιός





Τοξότης

 Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Αναλάβετε σήμερα τις ευθύνες σας απέναντι σε κοντινά σας πρόσωπα και ζητήστε να κάνουν και αυτά το ίδιο, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αποφυγή της κριτικής. Με την ευνοϊκή όψη Σελήνης – Δία, αν χειριστείτε ψύχραιμα και μεθοδικά δίκες, παρασκήνιο σε κάθε τομέα, θέματα σπουδών, υγείας, οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα σπιτιού, θα σας αποδώσουν θετικά.





Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης 

Σήμερα με την όψη Σελήνης – ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού, κινηθείτε προσεκτικά και διορατικά, παρακάμπτοντας επιθετικές συμπεριφορές και άγονες αντιπαραθέσεις. Επίσης, χειριστείτε με προσοχή συμβόλαια και συμφωνίες. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε διαπληκτισμούς που μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξεις αλλά και βάλτε όρια σε χαοτικές συμπεριφορές με ψυχραιμία. Η συναισθηματική φόρτιση είναι κακός σύμβουλος και εύκολα οδηγεί σε εντάσεις.
 Αιγόκερος





Υδροχόος

 Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η ημέρα περιέχει έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις αλλά και ισχυρά εξωτερικά γεγονότα και σχέσεις που έρχονται να σας δείξουν πώς να διαφοροποιήσετε λάθος επιλογές αλλά και συμπεριφορές. Συζητήσεις στον ερωτικό τομέα χρειάζονται προσοχή, ώστε να μην οδηγήσουν σε ρήξεις και ισχυρές εντάσεις. Μπορούν να ειπωθούν τα πάντα, αλλά φροντίστε να θιχτούν με τρόπο συνενωτικό και όχι με αντιπαράθεση.





Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η ημέρα επιφυλάσσει ανατροπές και ασυνεννοησίες, γι’ αυτό οργανώστε προσεκτικά την δράση και τακτοποιείστε εγκαίρως τις υποθέσεις σας. Επαφές με κοντινά πρόσωπα που περιλαμβάνουν εκκρεμότητες, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με συνέπεια ώστε να αποφευχθούν εντάσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, πράγματα που δεν λέγονται, είτε από εσάς είτε από την άλλη πλευρά, δημιουργούν σύγχυση και σας απομακρύνουν.
 Ιχθείς

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger