Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Χ. Πάζιου: Η καυτή γυμνάστρια που σατίρισε ο Λάκης!


ΦΩΤΟ – Χ. Πάζιου: Η καυτή γυμνάστρια που σατίρισε ο Λάκης!

ΦΩΤΟ – Χ. Πάζιου: Η καυτή γυμνάστρια που σατίρισε ο Λάκης!
«Η γυμναστική έχει φαντασία, ερωτισμό και όλα επιτρέπονται», απαντά η σέξι γυμνάστρια στο Λαζόπουλο για τα πλάνα που παρουσίασε και στα οποία η Χριστίνα γυμναζόταν με μπουκάλια! Που να τη δει από κοντά ο Λάκης…
Η Χριστίνα Πάζιου διαθέτει ενα απο τα πιο καλογυμνασμένα σώματα του χώρου και στην τηλεοπτική ζωή μας έχει μπει απο το 2006. Μετά την Ελένη Μενεγάκη, την Έλενα Παπαβασιλείου, την Νικολέτα Ράλλη και τα όμορφα κορίτσια της Θεσσαλονίκης( Τσολάκη-Γκόσιου), κατάφερε να μπει και στο μικροσκόπιο του Λάκη Λαζόπουλου.
Συγκεκριμένα μαζί με την Χρύσα Ρώπα σατίρισαν την μέθοδό της να γυμνάζεται με την βοήθεια μπουκαλιών. Αυτό στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ έγινε αντικείμενο σάτιρας. «Γέλασα πολύ και το αντιμετώπισαν πολύ γλυκά η κυρία Ρώπα και ο Λάκης Λαζόπουλος. Είναι χαρά και τιμή που ήμουν και εγώ μέσα στα πρόσωπα που απασχόλησα με την δουλειά μου και μόνο. Η γυμναστική έχει φαντασία, ερωτισμό και όλα επιτρέπονται» μας λέει η Χριστινα.
Το φωτογραφικό υλικό είναι από το προσωπικό αρχείο της γυμνάστριας που μόλις ολοκλήρωσε και το dvd της με θέμα Γιόγκα και μεθόδους εκγύμνασης ολου του σώματος.
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή; Κάνεις δε γνωρίζει αν είναι μόνη της ή είναι ερωτευμένη. Είναι σέξι και όποιος αντέξει….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger