Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τα 10 πιο ερωτικά παιχνίδια για ανανέωση στο σεξ


Τα 10 πιο ερωτικά παιχνίδια για ανανέωση στο σεξ
Ήρθε η ώρα να πειραματιστείς, να δώσεις ένταση στην ερωτική σου ζωή και να κάνεις κάθε σου φαντασίωση πραγματικότητα. Οι ορμές και η ερωτική διάθεση με τον/ην σύντροφό σου θα εκτιναχθούν στα ύψη... με 10 ερωτικά παιχνίδια!
Είναι η ώρα να ρίξεις τις όποιες αναστολές έχεις και να μπεις σε καυτούς πειρασμούς! Είναι η ώρα που μπορείς να ανανεώσεις την ερωτική ζωή με το ταίρι σου και να κάνεις πραγματικότητα το "Best fuck ever"!

Μην ξεχνάς στο σεξ όλα επιτρέπονται! Όπως είπε και ο πατέρας της Ψυχανάλυσης, Ζίγκμουντ Φρόυντ, "Βρόμικο ή μη, soft ή kinky, μοναδική διαστροφή είναι το καθόλου σεξ!

Aρ. 10 : Τα αξεσουάρ του μασάζ
aksesouar masaz
Δεν χρειάζεται να είσαι από την Ταϋλάνδη για να προσφέρεις ένα αισθησιακό μασάζ. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και την κατάλληλη βοήθεια από το Sexaki.gr μπορείς να γίνεις ειδικός στο ταντρικό μασάζ σε χρόνο dt. Τι θα χρειαστείς; Αιθέραια έλαια και αρωματικά κεριά για να φτιάξεις ατμόσφαιρα. 

 
Aρ. 9 : Κόκκινα εσώρουχα
9
Το κόκκινο ήταν ανέκαθεν το χρώμα του έρωτα και του αισθησιασμού. Οπότε ένα εσώρουχο σε αυτό το χρώμα με ένα καυτό και αποκαλυπτικό σχέδιο θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση και των δυο στα ύψη! Εξάλλου, στο ερωτικό παιχνίδι ρόλο παίζει η φαντασία και είμαι σίγουρος πως η δική σας φαντασία οργιάζει!

Aρ. 8 : Ο βασιλιάς των sex toys
8
Ο βασιλιάς των sex toys, ο δονητής χαρίζει ισχυρές δόσεις απόλαυσης στη γυναίκα, οπότε αν της κάνεις δώρο έναν να ‘σαι σίγουρος ότι θα σε λατρέψει. Οι γυναίκες έχουν απενοχοποιήσει απόλυτα το θέμα ταμπού που ακούει στο όνομα δονητής. Να ‘ναι καλά η παρέα της Σαμάνθα και της Κάρι! Και φυσικά πολλοί είναι οι σταρ του design, όπως η Αμερικανίδα δημιουργός Shiri Zinn η οποία σχεδιάζει sex toys σκέτα έργα τέχνης, όπως είναι ο γυάλινος δονητής με κρύσταλλα Swarovski της φωτογραφίας. Κάνε κλικ εδώ για να δεις 9 sex toys που πρέπει να έχεις αγοράσει για απόλαυση στο maximum!

Aρ. 7 : Πιάστηκες στα δίχτυα της;
7
Το βρίσκεις τολμηρό; Πιστεύεις ότι είναι υπερβολικό; Μην είσαι πουριτανός/η! Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, όπως λέει το λαϊκό άσμα και ειδικά στο σεξ προσθέτουμε εμείς, ως ειδήμονες! Φόρα ένα ολόσωμο δίχτυ και να είσαι σίγουρη πως η ερωτική σας ζωή θα πάρει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τροπή!

Aρ. 6 : Μάτια Ερμητικά Κλειστά
6
Η βραδιά σας είναι τέλεια, αλλά θέλεις να την κάνεις ακόμα πιο αξέχαστη! Πάρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δέσε της/ου τα μάτια, καθώς εσύ θ’ απολαμβάνεις το κορμί της/ου. Εκείνη/ος αφού δεν θα μπορεί να δει, θα ανυπομονεί για την επόμενη σου κίνηση. Μην είσαι προβλέψιμος/η όμως, φρόντισε να την/ον εκπλήξεις παίζοντας με τη γλώσσα σου!

 
Aρ. 5 : Αποκάλυψη τώρα!
5
Η θερμοκρασία έχει αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα, αλλά αν η γυναίκα φορέσει ένα σετ με εσώρουχα όπως αυτά της φωτογραφίας να είσαι σίγουρος/η πως η θερμοκρασία θα φτάσεις σε αντίστοιχα επίπεδα της Αφρικής! Είναι το αξεσουάρ για να εκπληρώσετε την πιο τολμηρή σας φαντασίωση… ένα αισθησιακό χορό! Για καλό και κακό έχε μαζί σου παγωμένο νερό…

Aρ. 4 : Για γέλια και για παιχνίδια
4
Τα sex toys είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας καυτής βραδιάς. Τα προκαταρκτικά, όσο κι αν τα βαριέσαι, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνη/ον, οπότε μην τα προσπερνάς γιατί κι αυτή/ος θα σε προσπεράσει έτσι απλά! Με την γαργαλιέρα της φωτογραφίας μπορείς να της/ου χαρίσεις απίστευτες στιγμές ηδονής δίνοντας της/ου πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

 
Aρ. 3 : Me Tarzan, You Jane!
3
Τα σέξι εσώρουχα ανήκουν στα πολύ δυνατά χαρτιά μιας εκρηκτικής βραδιάς. Το λεοπάρ είναι το αγαπημένο σχέδιο των γυναικών, το επιλέγουν για τα ρούχα τους χειμώνα – καλοκαίρι, για τα αξεσουάρ τους, για τα μαγιό τους, και φυσικά για τα εσώρουχα τους! Με το να φορέσεις ένα σέξι κορμάκι με το λεοπάρ print και τις ροζ λεπτομέρειες δείχνεις ότι θέλεις να ζήσεις μαζί του πρωτόγονες καταστάσεις. Ετοιμάσου να αναβιώσεις την ιστορία του Ταρζάν και της Τζέιν στο κρεβάτι σας!

 
Aρ. 2 : Χειροπέδες για άγριες καταστάσεις
2
Το να είσαι δεμένος ή να είναι εκείνη δεμένη, μπορεί να αποδειχθεί άκρως ερωτικό γιατί τότε ξεκινά και το παιχνίδι της δύναμης. Προμηθεύσου ένα ωραίο ζευγάρι γούνινες χειροπέδες -για να μην υπάρξουν τραυματισμοί - και κάντε πραγματικότητα τις πιο απόκρυφες φαντασιώσεις σας. Για πιο ακραία απόλαυση προτείνω το θύμα να νιώσει θύμα και αυτό γίνεται μόνο όταν του συμπεριφερθείς βίαια!

 
1
Η ερωτική σου ζωή αρχίζει και επαναλαμβάνεται με βαρετό τρόπο; Θέλεις να την τονώσεις; Δεν υπάρχει καλύτερο από το να δοκιμάσετε να παίξετε διάφορους ρόλους και να υποδυθείτε αγαπημένους σας ήρωες! Η ιστορία του γιατρού και της νοσοκόμας κλασική, αλλά πετυχημένη! Με μια σέξι αποκαλυπτική στολή και αρκετή δόση φαντασίας να είσαι σίγουρος πως θα μείνει αξέχαστη η βραδιά και σε εκείνη αλλά και σε σένα! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger