Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δεν ήταν… ΑΕΚ κι Ολυμπιακός!






Μαθήματα… διαχείρισης της Δόξας παρέδωσε η Κέρκυρα!

Σε αντίθεση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι «Φαίακες» πήραν στα σοβαρά τους Δραμινούς και επικρατώντας άνετα με 2-0, πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γκουστάβο και Τσίγκας καθάρισαν σε ένα πεντάλεπτο (24’, 28’) την πρόκριση κι επέτρεψαν στην ομάδα τους να κάνει και συντήρηση στο β’ μέρος.

Διαβασμένη απ’ τα παθήματα ΑΕΚ και Ολυμπιακού παρουσιάστηκε η Κέρκυρα. Σε αντίθεση με τους «μεγάλους», η ομάδα του Γκράθια δεν υποτίμησε τη Δόξα. Μπορεί για 25 λεπτά, λοιπόν, ν’ αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα διάσπασης του περίφημου τείχους που στήνουν μπροστά απ’ την εστία τους, αλλά δεν χρειάστηκε και περισσότερα από πέντε για να το γκρεμίσει ολοκληρωτικά: Πρώτα με τη «ρουκέτα» του Γκουστάβο (εκτέλεση φάουλ στο 24’) κι έπειτα με το «ριφιφί» που οργάνωσαν Γραμμόζης-Μάρτιν και ολοκλήρωσε ο Τσίγκας (28’).

Κουμπί αυτοκαταστροφής από τη μνήμη όποιου το παρακολούθησε θα ‘πρεπε να ‘χει το β’ ημίχρονο. Μετά τα δυο γκολ, η Κέρκυρα «δεν ήθελε» και η Δόξα συνέχιζε να μην μπορεί. Την ώρα, λοιπόν, που οι «Φαίακες» αρκούνταν σε αλλαγές (Αγρίτης και Μαρτίν) και συντήρηση, οι Δραμινοί αρκούνταν σε κάποιες προσπάθειες τουλάχιστον για ένα γκολ. Φιλότιμες μεν, αλλά όχι αρκετές για να «ματώσουν» έπειτα από καιρό τα δίχτυα και ν’ αμφισβητήσουν την άνετη πρόκριση της Κέρκυρας στους «8». 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Σακελλαρίου, Βερονέσι, Γραμμόζης (88’ Μπάρκογλου), Ηλιάδης, Καλαντζής, Αγρίτης (67’ Γιάντσης), Μαρτίν (72’ Χαμπλ), Τσίγκας 

Στον πάγκο έμειναν οι: Γκαλίνοβιτς, Ζαμπάρης, Ιωάννου, Βιόπουλος 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης (84’ Ρούτσης), Μπριλάκης (46’ Στεριανός), Λεάντρο, Βέρτζος, Σάντος, Κουμπρόγλου (60’ Τοπούζης), Σικαλιάς, Βάντερσον, Σοϊλέδης, Αραβίδης 

Στον πάγκο έμειναν οι: Δαύκος, Κατσικογιάννης 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών) 
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Καρατζίκας (Αθηνών) 

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger