Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Δείτε πώς διατηρεί η sexy Shakira το υπέροχο κορμί της!





Θαυμάζεις το κορμί της Shakira και αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνει και διατηρεί τις πλούσιες και σέξι της καμπύλες και παράλληλα γραμμωμένους κοιλιακούς και υπέροχα γυμνασμένα πόδια;


Μπορεί το αισθησιακό λίκνισμα των γλουτών της να μην μπορέσεις ποτέ να το αποκτήσεις, αλλά σίγουρα μπορείς να κλέψεις μερικά διατροφικά tips από την Κολομβιανή superstar και να τα προσαρμόσεις στο δικό σου πρόγραμμα και τις δικές σου συνήθειες.


Σε γενικές γραμμές η σέξι λατίνα αποφεύγει τις αυστηρές δίαιτες και καταναλώνει τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πρωτείνες και βιταμίνες. Από το τραπέζι της δεν λείπουν ποτέ τα φρούτα και τα λαχανικά ενώ φροντίζει να τρώει πολλά μικρά και συχνά γεύματα μέσα στην μέρα ενώ αποφεύγει τα λιπαρά και το λάδι.

Το πρωινό της διάσημης star αποτελείται από ένα ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι, μία φέτα πεπόνι ή ανανά, μία φέτα ολικής άλεσης με μία φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και καφέ ή τσάι ή ένα ποτήρι άπαχο γάλα.
Για δεκατιανό συνήθως καταναλώνει ένα ακτινίδιο, μήλο ή ροδάκινο ενώ μεταξύ μεσημεριανού και δείπνου τρώει ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης και τυρί χαμηλων λιπαρών ή εναλλακτικά πίνει ένα τοματοχυμό.

Για μεσημεριανό, επιλέγει σαλάτα με ντοματίνια, σπανάκι και φιλέτο άπαχου κρέατος. Επίσης συχνά τρώει πουρέ από κολοκύθα ενώ όταν χρειάζεται άμυλο προτιμά μακαρόνια ολικής αλέσεως με λαχανικά.
Το βράδυ συνήθως καταναλώνει δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης ή σούπα λαχανικών ή φακές με ντομάτα ή μπρόκολο ή μία φρέσκια φρουτοσαλάτα.
Προσχή: Η Shakira δεν πίνει σχεδόν ποτέ αλκοόλ, ο καφές της είναι πάντα ντεκαφεινέ και αποφεύγει τα γλυκά και το έτοιμο φαγητό. Φυσικά δεν παραλείπει ποτέ να γυμνάζεται και όπως είναι αναμενόμενο, η αγαπημένη της άσκηση είναι ο χορός της κοιλιάς ενώ συχνά κάνει και αερόβιες ασκήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger