Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αλέξης Τσίπρας: Το Reuters τον χαρακτηρίζει κάτι παραπάνω από «σέξι Αλέξη»





Σε ένα ενδιαφέρον άρθρο του το πρακτορείο Reuters χαρακτηρίζει τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ως ''κάτι παραπάνω από σέξι''.


''Είναι δίκαιο να πούμε ότι το επίθετο 'σέξι' δεν μπορεί να περιγράψει τους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς'', αναφέρει το Reuters σε ένα αφιέρωμα στην πολιτική καριέρα του Αλέξη Τσίπρα.

''Ο Τσίπρας έχει γοητεύσει το κοινό με μια πρόταση που οι περισσότεροι Ευρωπαιοι χαρακτηρίζουν ως 'αδύνατη': το να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, 'σκίζοντας' παράλληλα το Μνημόνιο που απομάκρυνε την χρεοκοπία'', γράφει το Reuters.

Το εκτενές δημοσίευμα μιλά για την σπουδαία πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, χρησιμοποιώντας ένα σύνθημα που κάνει το γύρο του διαδικτύου: ''Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι'', καθώς, όπως αναφέρει το Reuters, ο Τσίπρας έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

''Αυτοί που είναι κοντά του όμως υποστηρίζουν ότι ο Τσίπρας είναι κάτι παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο''.

''Ιδιαίτερα σχολαστικό, μεθοδολογικό και τελειομανή '' τον χαρακτηρίζει ένας συνεργάτης του στο άρθρο, το οποίο αναφέρει και κάποιες θέσεις του προγράμματός του όπως: ''αναστροφή των αποκρατικοποιήσεων, απομάκρυνση των νατοϊκών βάσεων, 'φρένο' στις πληρωμές του εθνικού χρέους και καταγγελία του Μνημονίου, 75% φόρος σε πλούσιους''...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger