Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Χαριλάου θα πραγματοποιήσουν μισθωτοί εκπαιδευτικοί






Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 19.00, στην πλατεία Χαριλάου, μέλη του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης...


τα οποία διαμαρτύρονται για την απόλυση εκπαιδευτικού απο τα φροντιστήρια Μπαχαράκη. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Η εργοδοσία του Μπαχαράκη ακόμη και τώρα χαρακτηρίζει τις εργατικές κινητοποιήσεις μας σαν αυτοδικία, δηλαδή παράνομη πράξη και συνεχίζει να απειλεί και να τρομοκρατεί με διώξεις, όμως μόλις πριν λίγες ημέρες η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, έστειλε ένα συντριπτικό μήνυμα και χτύπημα σε όλους αυτούς, τους Μνημονιακούς, που προσπαθούσαν και θα προσπαθούν, να μας πείσουν ότι για όλα φταίνε, τα Σωματεία, τα Συνδικάτα, οι απεργίες, οι διεκδικήσεις, οι κινητοποιήσεις κλπ.

ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Για το Σωματείο μας , μετά από 10 μήνες, αποτελεί μονόδρομο τόσο η υπεράσπιση του παράνομα απολυμένου συνάδελφου Γ. Παπαγιάννη, η πάλη για την άμεση και πλήρη αποκατάστασή του, από την εργοδοσία Μπαχαράκη, όσο και η υπεράσπιση του στοιχειώδους δικαιώματος του Σωματείου μας αλλά και κάθε Σωματείου στην εργατική δυναμική κινητοποίηση".Τα μέλη του Σωματείου θα βρίσκονται και την Πέμπτη, στις 9:30πμ, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για συμπαράσταση στον πρόεδρο του Σωματείου και στον απολυμένο, οι οποίοι δικάζονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger