Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ Έμεινε "έγκυος" για τη γυναίκα του!








0





Φόρεσε… κοιλίτσα και το έπαιξε έγκυος για μια ολόκληρη μέρα!

Ο λόγος για τον 36χρονος Άλεξ Ρέιντ (Alex Reid), γνωστό παλαιστή και ηθοποιό στη Βρετανία.

Ο Ρέιντ, στην προσπάθεια του να συμπαρασταθεί στην έγκυο αρραβωνιαστικιά του, έγινε για μια ολόκληρη ημέρα "έγκυος άνδρας", στο πλαίσιο μια φωτογράφισης για βρετανικό περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, ο 36χρονος σφουγγάρισε το πάτωμα, μετέφερε τα ψώνια, έπλυνε τα πιάτα – και όλα αυτά με μια ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πράξη του έχει απώτερο σκοπό να βοηθήσει την εγκυμονούσα κοπέλα του ψυχολογικά, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τον Μάρτιο είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με καρδιακή αρρυθμία – υπερκοιλιακή ταχυκαρδία, η οποία αποτελεί μια συχνή πάθηση στις εγκυμονούσες γυναίκες.

"Ανησυχώ ότι κάτι θα συμβεί σε μένα και το μωρό μου. Επιπλέον φοβάμαι ότι θα γεννήσω πρόωρα και ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Γενικότερα είμαι τρομοκρατημένη και η ψυχολογία μου είναι πεσμένη", δήλωσε η αρραβωνιαστικιά του Σαντέλ Χάγκτον.

Η άσχημη ψυχολογίαν της Σαντέλ δε θα μπορούσε να μη επηρεάσει τον παλαιστή, που αποφάσισε να "μπει στη θέση της" μπας και γλιτώσει κανένα καυγά!

"Δύο πράγματα κάνω λάθος αυτή την περίοδο: Οτιδήποτε πω και οτιδήποτε κάνω!", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στη Daily Mail.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger