Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τα πιο παράξενα sites γνωριμιών







Ok, αυτός που ψάχνουμε μπορεί να μην είναι η αδερφή ψυχή μας (δεν ξέρω αν πιστεύεις σε αυτά) αλλά είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα ταιριάζουμε και θα θέλουμε να περάσουμε, τουλάχιστον, ένα μέρος της ζωή μας μαζί του. Το θέμα είναι που πρέπει να ψάξεις να τον βρεις. Δε θέλει και ρώτημα, φυσικά στο Internet. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι δημιουργοί των dating site. που ακολουθούν...




Aρ. 10 : Αγρότης, μόνος ψάχνει…
Δεν πρόλαβες να δηλώσεις συμμετοχή στο reality του Alpha και τώρα ψάχνεις για νύφη και δεν βρίσκεις. Αναζητάς γυναίκα που να ξέρει να αρμέγει, να σαλαγάει ενίοτε και οπωσδήποτε να έχει γνώσεις παρασκευής φέτας και ξινομυζήθρας. Μία είναι η λύση www.FarmersOnly.com .
Target group: Όλη η νεολαία της επαρχίας, που δε θέλει να αφήσει τον τόπο καταγωγής της για να ζήσει στο καυσαέριο.
Ζευγάρι για διαφήμιση: Σίσσυ Χρηστίδου- Θανάσης Κοκκινούλης (αγροτοσυνδικαλιστής του θεσσαλικού κάμπου)




Aρ. 9 : Αυτή, μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να αφήσεις
Ανήκεις στους παραδοσιακούς άντρες που πιστεύουν ότι το μουστάκι αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εμφάνισής τους. Μόνο που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις σχέσεις σου, καθώς όλες σου ζητούν να το ξυρίσεις, λόγω του ερεθισμού που αυτό τους προκαλεί. Και σε εκβιάζουν, ότι αν το κρατήσεις, θα φορέσουν ρούχα με βάτες (ήμαρτον). Στο www.StachePassions.com θα βρεις την υγειά σου φίλε μου.
Target group: Δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά κυρίως αποτελείται από ανθρώπους που αναβιώνουν τη δεκαετία του ’80.
Ζευγάρι για διαφήμιση: Γιωργάκης Παπανδρέου- Άντα Παπανδρέου





Aρ. 8 : Σπασίκλες united
Αν αναρωτιέσαι που θα βρεις κάθε είδους σπασίκλα, ένα είναι το μέρος, www.GK2GK.com . Όλοι οι σπασίκλες της υφηλίου, από internet freaks, μέχρι τύπους κολλημένους με συγκεκριμένες ταινίες, βιβλία και μουσικές βρίσκονται εκεί και αδημονούν να μοιραστούν μαζί σου τις απόψεις τους πάνω στο αγαπημένο σας θέμα.
Target group: Όλοι οι κολλημένοι (όχι μόνο με τη μπάλα).
Ζευγάρι για διαφήμιση: Δημοσθένης Λιακόπουλος- Αγγελική Νικολούλη
ing sites




Aρ. 7 : Κοντός, ψηλός, αλληλούια!
Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων με μέσο ανάστημα και είσαι είτε πολύ κοντός, είτε πολύ ψηλός, υπάρχει τρόπος να βρεις γυναίκα στο ανάστημά σου. Σίγουρα, τα site αυτά δεν τα επισκέφτηκε ο Tom Cruise αλλά τι να κάνουμε; Μπορεί κι αυτός να θεωρεί τον εαυτό του ψηλό, όπως ο Κούγιας. Αν είσαι κοντός, δε χρειάζεται να ζεις στιγμές αμηχανίες όταν η σύντροφός σου θα σου ρίχνει ένα κεφάλι. Το ίδιο θα συμβαίνει αν είσαι ψηλός, καθώς θα βρεθεί μια γυναίκα περισσότερο στα μέτρα σου, που δε θα φαίνεται σαν μπιμπελό στο πλάι σου. Είσαι κοντός; Το www.LittlePeopleMeet.com είναι ιδανικό για σένα. Είσαι ψηλός; Το www.TallFriends.com στέκεται στο ύψος σου.
Target group: Τύποι προβληματισμένοι με το ύψος τους και απηυδισμένοι που ο έρωτας αρνείται να τους χτυπήσει την πόρτα στο σωστό ύψος.
Ζευγάρια για διαφήμιση: Dannie De Vito- Kylie Minogue, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης- Yelena Sibayeva




Aρ. 6 : Της φυλακής τα σίδερα
Συμμερίζομαι απόλυτα τη μοναξιά των κρατουμένων, παρόλο που δεν την έχω ζήσει, αλλά δε μπορώ να φανταστώ ποιος θα μπορούσε να συνάψει σχέσεις με έναν έγκλειστο. Βέβαια, μπορεί εσύ να είσαι φυλακόβιος και να μπαινοβγαίνεις για μικροαπατεωνιές, οπότε το να έχεις μια σχέση που να μπορεί να καταλάβει απόλυτα το λόγο για τον οποίο κάνεις εξέγερση, είναι πολύ σημαντικό. Το ταίρι σου θα το βρεις στα www.WomenBehindBars.com και www.Inmate.com .
Target group: Οι νονοί της νύχτας, ενίοτε και τα βαφτιστήρια τους, μικροαπατεώνες, ληστές και κάθε κακομοίρης που χρωστάει στο Δημόσιο. Γενικά, κόσμος που μπαινοβγαίνει.
Ζευγάρι για διαφήμιση: Δημήτρης Κουφοντίνας- Αγγελική Σωτηροπούλου




Aρ. 5 : Punk’s not dead
Παραδέξου ότι έχεις μείνει λίγο πιο πίσω από την εποχή σου και κυκλοφορείς ακόμα με καρφιά και με το μαλλί όρθιο σαν να σε έχει χτυπήσει το ρεύμα. Ok, δεν είναι μόδα, είναι ιδεολογία, αλλά πόσο ακόμα θα το τραβήξεις κι εσύ; Κοντεύεις να σαρανταρήσεις και κυκλοφορείς ακόμα με παντελόνια σωλήνες. Ξέρω ότι αυτό θα στεναχωρήσει τη μάνα σου, που περιμένει να βρεθεί μια καλή κοπέλα για να σε βάλει στον ίσιο δρόμο, αλλά μπορείς να βρεις το απόλυτο ταίρι και ομοϊδεάτη σου στο www.punkmatch.com.
Target group: Οι λάτρεις του punk βρίσκουν όμαιμούς τους, αλλά και οπαδούς αυτού. Αν ρίξεις μια ματιά στα profiles των συμμετεχόντων θα καταλάβεις ότι πρόκειται για άτομα που τους αρέσουν τα πάρτι, τα τατουάζ, το piercing, το gel μαλλιών και έχουν έντονες προσωπικότητες.
Ζευγάρι για διαφήμιση: Τάκης Κουβατσέας- Pink




Aρ. 4 : Μαριχουάνα non stop
Για να «γυρίσει» ένα τσιγαριλίκι, οπωσδήποτε, χρειάζεσαι και παρέα. Έχεις κάψει το μυαλό σου από το πολύ χασίς, αλλά πόσο ακόμα θα χρησιμοποιείς κολλύριο για να μη φαίνονται οι πομπές σου στις εκάστοτε γκόμενες; Άσε που άμα σε καταλάβουν σε παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Μα καλά, καμιά τους δεν έχει ακούσει για το σχέδιο αποποινικοποίησης του Γιωργάκη; Μέχρι να καταφέρει να ξε-πιαστεί το βαπόρι από την Περσία, εσύ έχεις όλο το χρόνο να βρεις το ταίρι σου στο www.420dating.com.
Target group: Όλοι όσοι θεωρούν εαυτόν φιλόσοφο, αλλά θέλουν το «σπρώξιμό» τους από εξωτερικούς παράγοντες, βλ. χασίς.
Ζευγάρι για διαφήμιση: Νότης Σφακιανάκης- Amy Winehouse



Aρ. 3 : Pump it up
Αν θέλεις γυναίκα με μεγάλο στήθος, πρέπει να το πληρώσεις. Διαφορετικά δε μπορείς να το χαρείς, αδερφέ μου. Στο www.MyFreeImplants.com θα βρεις να κάνουν chat γυναίκες, οι οποίες επιθυμούν να μεγαλώσουν το στήθος τους, αλλά δεν έχουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους και ψάχνουν χορηγούς. Αν θέλεις να ξοδέψεις τόσα λεφτά για να πιάνεις αργότερα κάτι πλαστικό, είναι δικό σου θέμα και δε θα το σχολιάσω.
Target group: Τύποι οι οποίοι θέλουν να δουν εδώ και τώρα ένα στήθος σαν της Pamela Anderson και της Dolly Parton, χωρίς πριν να έχει προηγηθεί θεραπεία ορμονών και διατροφή που περιλαμβάνει αποκλειστικά κοτόπουλο.
Ζευγάρι για διαφήμιση: Roman Abramovich- εκάστοτε γκόμενα




Aρ. 2 : Οι ράμπο της εφορίας
Πρόκειται για μία κατηγορία που περισσότερο απασχολεί τις γυναίκες, παρά τους άντρες. Το αντικείμενο απασχόλησής του είναι πλούσιοι άντρες και γυναίκες που ψάχνουν ταίρι, ή απλά πλούσιοι άντρες και σεξοβόμβες που ψάχνουν για θύματα. Αν εσύ την έχεις δει ζιγκολό, μπορείς να προχωρήσεις την εγγραφή σου στο www.SugarDaddie.com και να βρεις μία κυρία να της τα «μασάς».
Target group: Κυρίως τυχοδιώκτες και αθεράπευτα τεμπέληδες, που βαριούνται να δουλέψουν και ψάχνουν νύφη με προίκα. Καλά, για τις γυναίκες, τα σχόλια είναι περιττά.
Ζευγάρια για διαφήμιση: Anna Nicole Smith- J. Howard Marshall, Ρούλα Βροχοπούλου- Φραν Στίλβι



Aρ. 1 : Από ‘δω η γυναίκα μου, από ‘κει το αίσθημά μου
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη ζεις με μία μόνο γυναίκα. Επειδή όμως χρειάζεσαι κάποια για να σου πλένει και να σου μαγειρεύει, έχε την καβάντζα σου (παντρέψου τη κιόλας για να μην γκρινιάζει), αλλά παράλληλα κάνε και μία εξωσυζυγική σχέση για να μην πας «τυφλός στον Άδη». Έχει το νου σου όμως, μη βρεις και τη σύζυγο να κάνει chat με κανέναν άλλο. Στο www.AshleyMadison.com θα βρεις αυτό που ζητάς, αλλά μην περιμένεις να σου δώσω και την ευχή μου…
Target group: Όλων των ειδών οι μπερμπάντηδες, που πιστεύουν ότι η αγκαλιά της γυναίκας τους είναι πολύ λίγη γι’ αυτούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger