Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τι Λένε Τα Άστρα Για Τον Απρίλιο 2012


Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος ενέχει τον εστιασμό σε θέματα διπλωματίας, συνεργασίας, αλλά και στις έννοιες της σχέσης, του συμβιβασμού και της συνεννόησης… Είναι ένας μήνας που θέτει σε γρηγορότερη τροχιά περαιτέρω εξελίξεις πολιτικές και οικονομικές, οι οποίες αφορούν σαφέστατα και την χώρα μας, όμως εκκολάπτονται με δύσκολες και παρασκηνιακές διαδικασίες. Η έννοια του «κρυφού» απλώνεται σε κάθε επίπεδο, ακόμα και στις προσωπικές σχέσεις, πολλές από τις οποίες θα δοκιμαστούν για πολύ κόσμο από εδώ και πέρα.

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Η πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στις 6/4/2012, στις 22:20 ώρα Ελλάδος,  στη 17ο  του Ζυγού. Το φεγγάρι αυτό θα μπορούσε να εγκυμονεί τον μεταφορικό ή κυριολεκτικό «θάνατο»,  το τέλος σε επίπεδο εξουσιών ή το τέλος συγκεκριμένων ατόμων – εκπροσώπων της εξουσίας.Διπλωματικές εμπλοκές ή ακόμα και «πολεμικοί» εκβιασμοί φαίνονται πιθανά σενάρια.
Η πανσέληνος του Απριλίου επηρεάζει κατά πρώτο λόγο τους Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς και Αιγόκερους της 5-9/4, 7-11/7, 8-12/10, 5-9/1, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς της 23/5, 25/8, 24/11 και  21/2.
Όλοι οι παραπάνω θα πρέπει να δείξετε μέγιστη προσοχή στις έννοιες της ψευδαίσθησης, της απάτης, της αυταπάτης, της απογοήτευσης /εμπλοκής, όπως και στον εκνευρισμό, στις δυσάρεστες / ξαφνικές εντάσεις και στην αίσθηση περιορισμών όχι μόνο σε νοητικό – συνειδησιακό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών. Καλό θα είναι να μεριμνήσετε και για την υγεία, τόσο την δική σας, όσο και οικείων προσώπων. Οι έννοιες του αποχωρισμού ή της λύπης συνάδουν με την ενέργεια αυτού του φεγγαριού.
Ευνοημένοι τελικώς από την πανσέληνο του μήνα θα μπορούσατε να είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες που γεννηθήκατε στις 5-9/6, 4-8/2, 6-10/12, 7-11/8. Όλοι εσείς μπορείτε να αναμένετε μια εξέλιξη ή ολοκλήρωση θέματος που να ικανοποιεί τα ζητούμενά σας βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.
Η νέα σελήνη του Απριλίου πραγματοποιείται στις 21/4/2012, στις 10:20 πμ ώρα Ελλάδος, στη 2ο  του Ταύρου. Η εν λόγω νέα σελήνη κρίνεται εξαιρετική, γιατί πραγματοποιείται πάνω στην «πύλη της οικονομικής επιτυχίας» – στην απόλυτη έξαρση της σελήνης. Με αυτό τον τρόπο δίνει πραγματική πνοή ελπίδας σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο, τουλάχιστον σε όσους ευνοεί άμεσα στο προσωπικό ωροσκόπιο.
Χαρά, ελπίδα, όνειρα και πρόοδος είναι στο μενού για όσους γεννηθήκατε στις παρακάτω ημερομηνίες των ζωδίων της γης και του νερού: 20-24/4, 22-26/6, 23-27/8, 24-28/10, 22-26/12 και 19-23/2. Σε νέα τροχιά μπαίνουν τώρα  βασικοί τομείς στη ζωή των Ταύρων, των Σκορπιών, των Λεόντων και των Υδροχόων που γεννηθήκατε στις 20-24/4, 24-28/10, 23-27/7, 20-24/1. Επίσης, καινούργια ξεκινήματα αφορούν και πολλούς από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων και συγκεκριμένα στις παρακάτω ημερομηνίες: 8/6, 9/9, 9/12, 8/3.
Μέσα στον Απρίλιο ο Άρης γυρίζει φαινομενικώς σε ορθή φορά στις 14/4 και από τις 17/4 και για τη συνέχεια κινείται παντοδύναμος στην Παρθένο, εν αμοιβαία υποδοχή  προς τον Ερμή από τον Κριό. Ο πλανήτης της δράσης, λοιπόν, μετά τις 14/4, σε ορθόδρομη τροχιά, δίνει περισσότερη αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, εργατικότητα, δύναμη διεκδίκησης και υγιούς έναρξης καταστάσεων στους Παρθένους και στους Τοξότες αλλά και σε αρκετούς Κριούς.  Ιδιαίτερα τονισμένη θα είναι η σεξουαλικότητα των Υδροχόων.
Ο Δίας παραμένει υποστηρικτικός για τα ζώδια της γης και του νερού του β΄δεκαημέρου.
Ο Κρόνος, ανάδρομος στο Ζυγό, δυσκολεύει πολλές φορές τους παρορμητικούς και μεταβλητούς των κάτωθι ημερομηνιών: 15-17/4, 17-19/7, 18-20/10, 15-17/1, 1-3/6, 3-5/9, 1-3/12, 1-3/3.
Ευκαιρίες απρόσμενου ύφους ή τουλάχιστον προστασία δίνει ο Ουρανός στους Λέοντες, στους Τοξότες, στους Υδροχόους και στους Διδύμους της 28-29/7, 27-28/11, 25-26/1, 26-27/5.
Έμπνευση και ιδανικές ευκαιρίες ζωής εκκολάπτονται για πολλούς Καρκίνους και Σκορπιούς της 23/6 και 25/10 στο σύμβολο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.
Κατά τον μήνα που αναλύουμε εδώ, Ταύροι, Τοξότες και Υδροχόοι είστε τα ζώδια (είτε και οι ωροσκόποι αντίστοιχα) που θα ευνοηθείτε κυρίως στα οικονομικά και στις σχέσεις. Βελτίωση και προστασία φυσικά κρίνεται αναμενόμενη και για τους Ζυγούς, όπως και για αρκετούς Διδύμους.
Οι έννοιες της συνδιαλλαγής, της εμπορικής πράξης, της συμφωνίας, της διαπραγμάτευσης, αλλά και τα θέματα που σχετίζονται με τα αδέλφια και το μεταφορικό μέσο ή τη γνώση και την καθημερινή δουλειά ενέχουν εύνοια μέχρι τις 17/4 για τους Ιχθύς, τους Αιγόκερους και τους Ζυγούς, ενώ παράλληλα με άνεση μπορείτε να κινηθείτε σχετικώς οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι. Μετά τις 17/4 στα ίδια επίπεδα δράσης θα ευνοηθείτε οι Κριοί, οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί, άνετα, ωστόσο, κινείστε τότε και οι Τοξότες, αλλά και οι Λέοντες.
Ας δούμε, λοιπόν, κάποια βασικά θέματα του μήνα ανά ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο Απρίλιος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στη διαχείριση των σχέσεων και των συνεργασιών, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 5-9/4. Η νέα σελήνη στις 21/4 ανοίγει έναν νέο κύκλο για τα εισοδήματά σας και δίνει την ευκαιρία σε κάποιους να βρείτε μια πρώτη ή δεύτερη δουλειά. Μέχρι τις 17/4 επικρατεί πιθανότατα ασυνεννοησία ενώ η κρίση μπορεί να είναι θολή και να επηρεάζεται από τρίτα άτομα. Το παρασκήνιο συνάδει με τις διαδικασίες της εποχής. Μετά τις 17/4 οι αποκαλύψεις είναι στο μενού, ενώ εσείς οι ίδιοι επικοινωνείτε πιο άμεσα και πιθανότατα πιο αποδοτικά. Προσέξτε την απερισκεψία, τη βιασύνη, αλλά και την νευρικότητα / εριστική διάθεση που θα μπορούσαν να φέρουν ζημιές. Ευνοείστε στη συνεργασία, αλλά και στο να κερδίσετε τη συμπάθεια, μέσ’ από τη γοητεία που θα ασκείτε με τη συμπεριφορά και το λόγο σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα αδέλφια σας. Παραμένετε εργατικοί, μεθοδικοί και μπορείτε να αξιοποιείτε πρακτικά κάθε κατάσταση. Φροντίστε την υγεία σας και την τάση της υπερκόπωσης. Αποφύγετε ρήξεις και κακοτοπιές, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε έως τις 31/3.

ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Ο μήνας κρύβει ρευστότητα και αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα και σε επίπεδο καθημερινής εργασίας. Κάποιοι θα χρειαστεί να μεριμνήσετε για θέματα υγείας (δικά σας είτε οικείων προσώπων).   Με τη νέα σελήνη στις 21/4 κάτι αλλάζει στη ζωή σας και μια υπόθεση ξεκινά με καλή προοπτική για εσάς που γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου. Μέχρι της 17/4 βοηθιέστε ακόμα και μέσα από κύκλους γνωριμιών και φίλους που μπορούν να υποστηρίξουν τα ζητούμενα σας. Η σκέψη σας είναι πιο προοδευτική και ενθουσιώδης, ενώ τείνετε να βρίσκετε περισσότερες λύσεις σε κάθετί. Μετά τις 17/4, προσέξτε το παρασκήνιο και μην επηρεάζεστε από τις ιδέες άλλων, που θα μπορούσαν να σας αποσυντονίσουν. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους θέλετε να απολαύσετε περισσότερα σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο,  όμως παράλληλα προτιμάτε να νιώθετε σταθερότητα στις συναισθηματικές  σχέσεις και έχετε την ικανότητα να ασκείτε ισχυρή έλξη και φυσικά να συντηρείτε καταστάσεις που αξίζουν. Παραμένετε παραγωγικοί και δημιουργικοί, ενώ η αυτοπεποίθηση και ο επαγγελματικός σας ζήλος βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Εύνοια στον έρωτα, ακόμα και επανάκαμψη προσώπων του χθες, είναι τώρα στο μενού κυρίως για κάποιους από τους Ταύρους του Απριλίου.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Η πανσέληνος στις 6/4 θα μπορούσε να δείχνει εξελίξεις σχετικές με τον έρωτα, την επιχείρηση ή τα παιδιά σας. Κάποιοι γεννημένοι στις 23/5, θα μπορούσατε να συγχυστείτε ή να έχετε μια δύστροπη εξέλιξη σχετικώς. Κάτι καινούργιο ανατέλλει στο τέλος του μήνα μετά τη νέα σελήνη, μετά δηλαδή τις 21/4, για εσάς που γεννηθήκατε στις 7/6. Ένα νέο σχέδιο ζωής παίρνει σάρκα και οστά. Σε γενικό επίπεδο φαίνεται ότι με τη νέα σελήνη κάποιοι Δίδυμοι βάζετε σε προτεραιότητα ένα θέμα υγείας, εργασίας ή κάτι προετοιμάζετε, το οποίο θα εξελιχθεί μες στο επόμενο δίμηνο. Μετά τις 17/4, ο Ερμής στον Κριό, συμβολίζει πως φίλοι και επαφές βοηθούν τα σχέδιά σας, ενώ και ο τρόπος σκέψεώς σας υποστηρίζει την πρόοδό σας, καθώς έχετε αφθονία σχεδίων και χαρακτηρίζεστε από εποικοδομητικό ενθουσιασμό. Από τον Απρίλιο έως τις αρχές Αυγούστου, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, όλα είναι πιθανά στον έρωτα! Διακατέχεστε από περισσότερο μαγνητισμό και γοητεία και η ομορφιά σας κερδίζει τις εντυπώσεις. Προσέξτε, ωστόσο, τις ενστικτώδεις αντιδράσεις, την κυκλοθυμία και τον ασυγκράτητο αυθορμητισμό, όπως και την έλλειψη υπομονής. Μην έρθετε σε ρήξη με οικεία πρόσωπα (ή και με τον ίδιο σας τον εαυτό) μπροστά σε διλήμματα που θα συναντήσετε. Προνοήστε, τέλος, για οικογενειακές υποθέσεις ή για αλλαγές στο σπίτι / στην προσωπική ζωή που πιθανώς θα αγχώσουν (κυρίως αν γεννηθήκατε μέσα στο Μάιο).
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Η πανσέληνος του μήνα αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε στις 7-11/7 και μπορεί να δείξει ταραχές στα ψυχολογικά σας ή στο επίπεδο του σπιτιού, της οικογένειας ή της προσωπικής ζωής. Η νέα σελήνη (21/4) κρίνεται εξαιρετική για τα σχέδια υμών της 23-26/6.  Μια καινούργια φιλία ή μια νέα επαγγελματική ελπίδα είναι μπροστά. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου παραμένετε κινητικοί και δραστήριοι , θα πρέπει,  ωστόσο,  να αποφύγετε τη τάση της κριτικής και τις κόντρες στο λόγο, στο τιμόνι ή στις σχέσεις με τα αδέλφια. Η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβολίζει πως μπορεί να εμπλακείτε σε μία σχέση κρυφή ή αδιέξοδη, όπως επίσης ότι θα μπορούσατε να χάσετε την αίσθηση του ελέγχου στις καταστάσεις. Ωστόσο, παράλληλα έρχεστε πιο κοντά με την καλλιτεχνική ή τη μεταφυσική σας πλευρά. Μέχρι τις 17/4 θα μπορούσατε να προωθήσετε ικανοποιητικά θέματα που άπτονται των σπουδών, των νομικών υποθέσεων, των επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, αλλά και των ταξιδιών. Μετά τις 17/4 η σκέψη σας γίνεται πιο συγκεκριμένη και εστιασμένη σε επαγγελματικά / οικογενειακά θέματα. Γίνεστε πιο φιλόδοξοι, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την εμμονή. Θέματα καριέρας / γάμου / οικογένειας ενέχουν ένταση ή αλλαγή για τους Καρκίνους που γεννηθήκατε έως την αρχή του Ιουλίου.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον 3ο φυσικό σας οίκο και μπορεί να φέρει εξελίξεις ή και για κάποιους συγχύσεις σχετικώς με τα αδέλφια, τη γειτονιά, το μεταφορικό μέσον, μια διαδρομή, μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία. Θετική μπορεί να αποδειχθεί η επίδραση του φεγγαριού, ωστόσο, για εσάς της 7-11/8. Με τη νέα σελήνη στις 21/4 ξεκινά ένας νέος κύκλος στην οικογένεια /  καριέρα για όσους γεννηθήκατε στις τέσσερις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Μέχρι τις 17/4 θα πρέπει να προσέχετε τον σαρκασμό, την ειρωνεία, αλλά και την καχυποψία. Μετά τις 17/4 μπορείτε να βλέπετε ξανά τη ζωή με αισιοδοξία και αναπτύσσετε μια πιο ανοιχτή φιλοσοφία ζωής. Είναι τότε όπου προωθούνται κυρίως θέματα σπουδών, ταξιδιών και επαγγελματικών φιλοδοξιών. Από τον Απρίλιο και μέχρι τις 8/8 θα είστε πιο κοινωνικοί ή πιο προοδευτικοί, ακόμα και ιδιόρρυθμοι –ίσως και στον έρωτα. Φίλοι και σύλλογοι θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των προσωπικών σας σχεδίων. Παραμένετε επίμονοι και ανθεκτικοί στη δουλειά και θέλετε να κατακτήσετε, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε υλικό επίπεδο. Θυμηθείτε πως θα πρέπει να αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σε συναισθηματικά, αλλά και σε επαγγελματικά θέματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται  στον 2ο φυσικό σας οίκο, επηρεάζει κυρίως τους Παρθένους της 25/8 και θέτει επί τάπητος υποθέσεις οικονομικών ή σταθερών σχέσεων / συνεργασιών. Η σύγχυση είναι στο μενού. Η νέα σελήνη (21/4) υπόσχεται κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο για εσάς που γεννηθήκατε στις 23-27/8, αλλά και για εσάς της 9/9. Παρθένοι του β΄δεκαημέρου θα μπορούσατε να προωθήσετε νομικές και οικονομικές υποθέσεις,  ενώ εσείς του α΄δεκαημέρου θα μπορούσατε να ταξιδέψετε, να προχωρήσετε με σπουδές  και με επεκτατικές, παντός ύφους κινήσεις ή επαγγελματικές προτάσεις. Μέχρι τις 17/4 «κλειδί» στις υποθέσεις σας θα αποτελεί η ευγένεια, η προσαρμοστικότητα και η ομαδικότητα. Μετά τις 17/4 τείνετε να είστε πιο εσωστρεφείς, επικριτικοί, σκεπτικοί, καχύποπτοι, αλλά και επίμονοι. Προσπαθείτε να λύσετε δύσκολα οικονομικά και άλλα προβλήματα, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις εμμονές και την πικρόχολη διάθεση. Στον έρωτα σας κερδίζει η έννοια της ευθύνης, της ωριμότητας, του συντηρητισμού ή του αυτοελέγχου. Η «πεζότητα» και ο υπέρμετρος ρεαλισμός στη συμπεριφορά θα μπορούσε να φέρει παγωμάρα ή και χωρισμούς, το ίδιο όμως θα μπορούσε να προκαλέσει η δυσπιστία, η ζήλια και το παρασκήνιο. Κυρίως μετά το Πάσχα φαίνεστε γεμάτοι ενέργεια, γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί, επιθετικοί, ανεξάρτητοι και περισσότερο παρορμητικοί από ποτέ. Προσέξτε να μην προκαλέσετε «ζημιές» εξαιτίας της βιασύνης ή της στιγμιαίας επιπολαιότητας και αποφύγετε τους μικροτραυματισμούς.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η πανσέληνος του μήνα (6/4) επηρεάζει κυρίως τους Ζυγούς της 8-12/10, οι οποίοι θα πρέπει να μεριμνήσετε για τυχόν συγχύσεις και προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες, όπως επίσης και για θέματα που μπορεί να προκύψουν στο περιβάλλον ή σχετικά με την υγεία σας. Μετά τις 21/4 η περίοδος φέρνει στην επιφάνεια εξελίξεις σε οικονομικά θέματα (κληρονομικά, έσοδα του συντρόφου, αγοραπωλησίες κλπ.). Μέχρι τις 17/4 η σκέψη σας παραμένει αρκετά πρακτική, ενώ φαίνεστε ιδιαιτέρως υπομονετικοί και προσπαθείτε να επιμεληθείτε τόσο των εργασιακών θεμάτων, όσο και των εκκρεμοτήτων της καθημερινής ρουτίνας / της υγείας. Ωστόσο, δυστυχώς, τα νεύρα και οι εντάσεις παραμένουν στο πρόγραμμα. Μετά τις 17/4 μπορείτε να επωφεληθείτε μέσ’ από την ομαδικότητα και την προσαρμοστικότητα στα μοτίβα των διαδικασιών, ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε κάθε ενδεχόμενο και εστία κόντρας/ ρήξης και κάθε ενδεχόμενη έκρηξη σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τον έρωτα, ακόμα και σ΄ένα ιδανικό / ρομαντικό επίπεδο, όπως δηλαδή ονειρεύεστε μέσα στην πιο «όμορφη» σκέψη σας.  Η σχέση με κάποιο άτομο με διαφορά ηλικίας είτε με άτομο το οποίο βρίσκεται μακριά ή έχει διαφορετική κουλτούρα από εσάς αποτελεί εφικτό σενάριο της εποχής. Έχετε την ευκαιρία να εξομαλύνετε διαφορές ή να επανατοποθετήσετε τις καταστάσεις σε νέες, πιο υγιείς βάσεις, εφόσον το επιθυμείτε πραγματικά. Θα ευνοηθείτε σε θέματα που άπτονται των σπουδών και των νομικών υποθέσεων, ενώ μπορείτε να ταξιδέψετε με μεγαλύτερη ευχέρεια είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, με το νου. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου εντείνοντας, κάποιες στιγμές, τόσο το άγχος , όσο και τη νευρικότητα ή και τις  όποιες έννοιες της εποχής. Το παρασκήνιο είτε η τάση για εμπλοκή σε κρυφές καταστάσεις καραδοκούν.  Καλό θα είναι να διαφυλάσσετε την υγεία σας, να οριοθετήσετε,  όμως, ταυτόχρονα, την επιφυλακτική στάση που τηρείτε προς ανθρώπους και καταστάσεις. Μην εμπλέκεστε σε αδιέξοδες ή  προβληματικές σχέσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Καταστάσεις που άπτονται της υγείας ή της εργασιακής ρουτίνας μπορεί να αγχώσουν ή να αποσυντονίσουν αρκετούς από εσάς κοντά στην πανσέληνο του μήνα, στις 6/4. Η νέα σελήνη στις 21/4 φέρνει εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, για όσους γεννηθήκατε στις τέσσερις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Ο Απρίλιος αποτελεί μια εποχή, όπου μπορείτε να φέρετε καινούργιες μεθόδους και να χρησιμοποιήσετε νέους τρόπους στα μοτίβα της επαγγελματικής καθημερινότητας, αλλά  και να πρωτοπορήσετε μέσα σε μία ομάδα. Καλό θα είναι να αποφύγετε την επιπολαιότητα, την κυκλοθυμία αλλά και να μην γίνεστε ενίοτε πνεύμα αντιλογίας. Η διάθεσή σας χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος, κάποιοι μπορεί να δείξετε την απόλυτη ένταση στα συναισθήματά σας, να έχετε ασυγκράτητες ορμές, ενώ άλλοι τείνετε να προσπαθείτε να διατηρήσετε με κάθε τρόπο τον αυτοέλεγχό σας. Στον έρωτα ζηλεύετε και φανατίζεστε περισσότερο. Μέχρι τις 8/8 η διέλευση της Αφροδίτης θα δώσει σε πολλούς εύνοια, ακόμα και στα οικονομικά (κληρονομικά θέματα, αγοραπωλησίες, έσοδα συντροφικών προσώπων). Πιο αισιόδοξη παραμένει η σκέψη μέχρι τις 17/4, δείχνετε να ενθουσιάζεστε και να έχετε πολλά σχέδια κατά νου, θα πρέπει, ωστόσο, να προσέξετε μέχρι πού θα ρισκάρετε είτε στον έρωτα είτε στα οικονομικά σας. Τα μηνύματα παραμένουν θετικά, τόσο για την επιχείρηση, όσο και σχετικά με τον έρωτα ή το θέμα παιδί. Περισσότερο πρακτικοί, τακτικοί, αλλά και συνετοί γίνεστε μετά τις 17/4 στη δουλειά,  αλλά και γενικότερα σε κάθε διαδικασία. Επιφέρετε βελτιώσεις με περισσότερη μεθοδικότητα και πνεύμα συντηρητισμού, τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις, όσο και σε οτιδήποτε άπτεται της φυσικής σας κατάστασης.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η πανσέληνος του μήνα (6/4) πραγματοποιείται στον 11ο φυσικό σας οίκο. Θέματα που άπτονται των συλλογικών χώρων όπου κινείστε, των ομάδων, των φιλικών σχέσεων, αλλά και των προσωπικών σας σχεδίων, ενέχουν την εξέλιξη. Το φεγγάρι μπορεί να «φορτίσει» αρνητικά κάποιους από εσάς της 24/11. Για τους Τοξότες της 9/12, ωστόσο, η εξέλιξη / γνωριμία / σύμπτωση / πρόταση οδηγεί στο καινούργιο, το οποίο παίρνει σάρκα και οστά από το τέλος του Απριλίου, είτε σχετικά με τα προσωπικά, είτε σχετικά με τα επαγγελματικά σας.  Μέχρι τις 8/8, η Αφροδίτη θα δίνει την δυνατότητα να επιφέρετε βελτιώσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά επίσης να νιώσετε περισσότερη ευχαρίστηση σε κοινωνικό επίπεδο. Καλό θα είναι να αποφύγετε  τις εμπλοκές σε διπλές καταστάσεις, να μην «διασπείρετε»  την ερωτική σας ορμή και τα στοργικά σας συναισθήματα… Η φιλοδοξία χτυπά κόκκινο, η αντοχή και ο ρεαλισμός παραμένουν παροιμιώδεις ποιότητες στη δράση σας, ενώ δεν δέχεστε τίποτα κατώτερο από την απόλυτη επιτυχία και την επίτευξη της προσωπικής ανεξαρτησίας. Η εργατικότητα και ο συνεχής αγώνας αποτελούν όπλα. Όμως, ο εγωισμός και η υπεροψία είτε η ισχυρογνωμοσύνη θα μπορούσαν να φέρουν ζημιές και αντίθετα, καταστροφικά αποτελέσματα. Πιο εσωστρεφείς ή νοσταλγικοί παραμένετε μέχρι τις 17/4. Στη συνέχεια, ωστόσο, τα μηνύματα είναι πραγματικά θετικά, τόσο σχετικά με τον έρωτα και το παιδί, όσο και με κάθε εγχείρημα που απαιτεί δημιουργική και αισιόδοξη  διάθεση εκ μέρους σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος του μήνα στις 6/4 πραγματοποιείται στην κορυφή του ηλιακού σας χάρτη, ήτοι η σύγχυση σε ένα θέμα που σχετίζεται με την οικογένεια, την καριέρα ή το γάμο είναι στο πρόγραμμα, κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε στις 5-9/1. Η νέα σελήνη στις 21/4 υπόσχεται καινούργια πλάνα στα συναισθηματικά, καλλιτεχνικά ή επιχειρηματικά σχέδια υμών του Δεκεμβρίου. Μέχρι τις 17/4 τα εγχειρήματά σας προχωρούν με ευστοχία και εσείς δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε να παραμείνετε προσαρμοστικοί, επικοινωνιακοί, συνετοί και σταθεροί στο βηματισμό σας. Μετά τις 17/4 φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο κάποιες προσωπικές είτε οικογενειακές υποθέσεις, ενώ ο τρόπος σκέψης και επιλογής γίνεται πιο επιφυλακτικός, εσωστρεφής ή επηρεασμένος από τη συναισθηματική σας κατάσταση.  Μέχρι τις 8/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων δείχνει την πιθανότητα για ανάπτυξη κάποιων φλερτ στο χώρο εργασίας. Η στάση κάποιων Αιγόκερων μπορεί να χαρακτηριστεί σεμνότυφη, ενώ η τάση για άλλους είναι να δείχνετε την αγάπη με καθαρά πρακτικό τρόπο. Η αναποφασιστικότητα και η κριτική δεν θα βοηθούσαν «τη σχέση», την ίδια στιγμή όπου μια περίεργη, ηθική «συνείδηση» θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στο πάρε-δώσε των συναισθημάτων. Παραμένετε φιλόδοξοι, αγωνιστικοί και κατακτητικοί σε όλα τα επίπεδα, ενώ φαίνεται πως ενθουσιάζεστε με στόχους μελλοντικούς και κινείστε με αμεσότητα και σβελτάδα σε επαγγελματικά και κάθε ύφους άλλα εγχειρήματα (σπουδές, επέκταση στο εξωτερικό, επιχειρήσεις κλπ.), κυρίως εφόσον γεννηθήκατε μέσα στο Δεκέμβριο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Η πανσέληνος στις 6/4 μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά θετική για την ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων υμών των Υδροχόων που γεννηθήκατε  στις 4-8/2, σε επίπεδο σπουδών, συγγραφής, εκδόσεων, ταξιδιών, μελλοντικών σχεδίων και προώθησης νομικών ή επαγγελματικών υποθέσεων. Σε γενικότερο επίπεδο, κάποιοι Υδροχόοι μπορεί να συγχυστείτε με ένα νομικό θέμα, με μια υπόθεση σπουδών ή με μια εξέλιξη σχετική με το ευρύ συγγενικό περιβάλλον. Στο τέλος του μήνα ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγεται μπροστά για τους γεννημένους στις  20-24/1 σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική ζωή. Διακατέχεστε πάντα από  έντονο το ένστικτο της φιλοδοξίας ή ενός βαθύτερου σκοπού και επιθυμείτε να ελέγχετε ανθρώπους και καταστάσεις. Θα πρέπει να τιθασεύσετε τον εγωισμό, την κριτική μανία, αλλά και το «ασυμβίβαστο» του χαρακτήρα σας κάποιες φορές. Η λαχτάρα για δύναμη θα μπορούσε να μετατραπεί σε δύναμη αυτοκαταστροφής, ενώ τα οικονομικά άγχη παραμένουν- δυστυχώς- «αγκάθι» του μήνα. Μέχρι τις 8/8 είστε το ζώδιο που επιθυμεί τον έρωτα κατά κόρον, ενώ η διασκέδαση και η κοινωνικότητα γίνονται πολύ πιο προσιτά στη καθημερινότητα. Τα αισθηματικά αποκτούν ανανεωμένο ενδιαφέρον, ενώ η χαρά μπορεί να προέλθει κάλλιστα από εξελίξεις σχετικές με τα παιδιά, την τέχνη, την επιχείρηση ή τον έρωτα. Η τύχη είναι τώρα πιο κοντά σας. Έως τις 17/4 η σκέψη σας είναι πιο πρακτική, τυπική και λογική, όμως θα μπορούσε να υποκινείται κυρίως από την αίσθηση της οικονομικής αναγκαιότητας. Μετά τις 17/4 θα δέχεστε πιο εύκολα την αλλαγή, ενώ θα προσαρμόζεστε και θα ελίσσεστε καλύτερα, συνεπώς θα αποδίδετε και περισσότερο σε διαπραγματεύσεις / συμφωνίες / συνδιαλλαγές.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Το φεγγάρι του μήνα επιφυλάσσει μια δύσκολη στιγμή για εσάς που γεννηθήκατε στις 21/2 σε ψυχοσυναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο. Η νέα σελήνη στις 21/4 φέρνει, ωστόσο, για εσάς ακριβώς, νέες προτάσεις, μετακινήσεις επωφελείς συμπτώσεις, ενώ, για τους Ιχθύς της 8/3, κατά πάσα πιθανότητα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά / επαγγελματικά θέματα. Μέχρι τις 17/4 κινήστε τα νήματα με επαφές και συνδιαλλαγές, ώστε να αποφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε, ωστόσο, την υπερβολή στον ενθουσιασμό ή στη νευρικότητα. Μετά τις 17/4  βάζετε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα οικονομικά, βλέπετε πιο πρακτικά και λογικά τα πάντα στη ζωή σας και γίνεστε πιο ώριμοι και υπομονετικοί με ανθρώπους και καταστάσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε αντικειμενικοί. Συναισθηματικά φαίνεται πως επιθυμείτε να «ακουμπήσετε» στον ώμο ενός συντρόφου, να νιώσετε οικειότητα και εμπιστοσύνη. Έχετε την ευκαιρία -μέχρι τις 8/8- να έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας ή να εξωραΐσετε τον χώρο σας. Κάποιοι θα αναπολήσετε ή θα επαναπροσεγγίσετε το «παρελθόν». Η περίοδος αυτή δίνει την ευκαιρία για περισσότερη κοινωνικότητα και για ευχάριστες στιγμές που σας γεμίζουν, παρέα με οικείους και φίλους,  στο σπιτικό σας. Επαναδιαπραγμάτευση σχέσεων και συνεργασιών, όπως και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, παραμένουν στο μενού. Οι διαφορές θα πρέπει πλέον να επιλυθούν και οι καταστάσεις να τοποθετηθούν σε καινούργια βάση. Μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε την ευγενική – πολιτισμένη – ειλικρινή οδό και τον συνεργατικό τρόπο επίλυσης διαφορών. Μην εξαρτάστε από τα συναισθήματα και τις διαθέσεις της στιγμής. Μην δειλιάζετε να αντιμετωπίσετε  τα «θέλω» σας απέναντι στα αιτήματα, απέναντι στη θέση/ στη στάση είτε στις ανάγκες «των άλλων» της ζωής σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger