Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Απειλούν πως θα δώσουν στη δημοσιότητα πορνό βίντεο πασίγνωστου τηλεμάγειρα











Διάσημος τηλεμάγειρας γνωστός για τον μπρουτάλ χαρακτήρα και τα ευφάνταστα μπινελίκια on air, έπεσε θύμα εκβιασμού με θέμα...τί άλλο; Ένα πορνό βίντεο.






Νέο ροζ DVD με σκανδαλιστικό βίντεο διάσημου ... σεφ αναμένεται να βγει στο φως της δημοσιότητας και τρέμει το φιλοκάρδι του. Όσοι από εμάς βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για την Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) και τη σεξοκασέτα της, κάπου το χαρήκαμε αυτό το νέο. Ο λόγος για τον διάσημο βωμολόχο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsay), κάτοχο 13 αστεριών Μισελίν και τηλεπαρουσιαστή πολλών βρετανικών ριάλιτι μαγειρικής.

Ο 45χρονος σεφ του «Hell's Kitchen» βρίζει θεούς και δαίμονες διότι απειλείται με δημοσίευση ροζ βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί με μια ιερόδουλη, τη 40χρονη Σάρα Σάιμοντς (Sarah Symonds).

Η Σάρα, που έχει αποκαλύψει δημοσίως τον δεσμό της με τον σεφ, έχει παραδεχθεί ότι το παράνομο ζεύγος είχε γυρίσει μια «σπιτική» ταινία, η οποία πιθανώς έπεσε στα χέρια λάθος ανθρώπων. Η ίδια δηλώνει ότι έχει αφήσει στο παρελθόν την επταετή παράνομη σχέση που διατηρούσε με τον σεφ και θέλει να κλείσει για πάντα αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.

Αμ δε! Ο πασίγνωστος σεφ φοβάται πως τα ντοκουμέντα θα βγουν στα μέσα ενημέρωσης, γεγονός που θα ταράξει αναμφίβολα τη γαλήνη της συζύγου του, Τάνα Ράμσεϊ, και των 4 (!) παιδιών του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger