Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τα πιο καυτά μοντέλα που φωτογραφήθηκαν για το Sports Illustrated !!

Laetitia Casta, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Stephanie Seymour, Ana Beatriz Barros. Αυτά είναι μερικά από τα ονόματα γυναικών που ναι μεν φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό, αλλά δεν θεωρήθηκαν αρκετά σέξι για να μπουν στο εξώφυλλο.



Marisa Miller, 2008

Εκείνη, γυμνή, φορώντας μόνο το I-pod της. Μια από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες των τελευταίων δέκα χρόνων του SI. Ιδανικός επίλογος στις 6 συνεχόμενες φορές (2002-2008) που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό.



Beyonce, 2007

Η πρώτη επώνυμη που βρέθηκε ποτέ στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Γιατί, ως γνωστόν, πέρα από φωνή, το κορίτσι μας διαθέτει και άκρως φωτογενείς καμπύλες.



Elle Macpherson, 1986/1987/1988/1994/2006

Η κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ εμφανίσεων σε εξώφυλλα του SI (πέντε) και το δεύτερο cover girl με 3 συνεχόμενες εμφανίσεις, συν 4 επιπλέον εμφανίσεις στο εσωτερικό του. Τι νόμιζες, τυχαία κατείχε για σχεδόν δυο δεκαετίες το παρατσούκλι The Body;



Tyra Banks, 1996/1997

Η πρώτη Aφροαμερικανή που σκαρφάλωσε στο εξώφυλλο του SI, την ίδια μάλιστα χρονιά που έγινε η πρώτη Αφροαμερικανή στο εξώφυλλο του GQ και η πρώτη που κέρδισε το reality Supermodel of the Year. Όλα αυτά το 1997 και ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε βρεθεί και πάλι στο εξώφυλλο του SI, παρέα με την Iταλίδα Valeria Mazza.



Heidi Klum, 1998

Μπορεί πλέον να κάνει πρωτοσέλιδα λόγω του ξαφνικού χωρισμού της από τον Seal, αλλά η Γερμανίδα σουπερνόβα ξεκίνησε την άνοδό της στην κορυφή με 8 συνεχόμενες εμφανίσεις στο SI, ξεκινώντας με το ένα και μοναδικό της εξώφυλλο το 1998.



Bar Refaeli, 2009

Η πρώην του Leonardo Di Caprio διατηρεί μια περιστασιακή σχέση με το περιοδικό. Φωτογραφήθηκε πρώτη φορά για αυτό το 2006, ενώ βρέθηκε στο εξώφυλλό του τρία χρόνια αργότερα.



Kate Upton, 2012

Η 19χρονη από την Φλόριντα για την οποία μιλάει όλη η Αμερική, παράγει είδηση με κάθε της νέα φωτογράφηση. Πόσο μάλλον με το φετινό εξώφυλλό της στο SI, μόλις την 2η χρονιά που φωτογραφήθηκε για αυτό.



Irina Shayk, 2011

Το κορίτσι του Ρονάλντο έχει μόλις ένα εξώφυλλο του SI στο ενεργητικό της. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι μπορεί χαλαρά να σπάσει το ρεκόρ της Elle Macpherson. Με άλλα λόγια, οι 4 συνεχόμενες εμφανίσεις στο εσωτερικό του (2007-2011) είναι απλή η αρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης.



Brooklyn Decker, 2010

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά καλά την καριέρα της στο χώρο του modeling και έκανε ήδη το πέρασμά της στον κινηματογράφο (απέναντι στην Jennifer Aniston στο Just Go With it και προσεχώς στο Battleship).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger