Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Έρευνα: Οι άντρες λατρεύουν το ευκαιριακό σεξ


Το 1989 πραγματοποιήθηκε μία τολμηρή για την εποχή της μελέτη: επιστήμονες εκπαίδευσαν νεαρούς άντρες και γυναίκες πως να πλησιάζουν άτομα του αντίθετου φύλου παρόμοιας ηλικίας και να τους ζητούν να κάνουν σεξ μαζί τους.


Καμία από τις γυναίκες που ερωτήθηκε δεν δέχτηκε, ενώ από τους άντρες το 70% είπαν πρόθυμα «ναι».

Έκτοτε, πολλοί υποστηρίζουν πως αυτό αποτελεί την απτή απόδειξη ότι οι άντρες είναι βιολογικά προγραμματισμένοι να αναζητούν το «παιχνίδι». Νεώτερες μελέτες, όμως, δείχνουν πως η αλήθεια είναι πιο πολύπλοκη.
I love this shot.
It’s fun. It’s playful. It’s imaginative. And it’s got some bald, naked pussy.
Sexy nude women are the ultimate subject for fine art. There are so many possibilities… so many emotions.
Όταν π.χ. αυτός που κάνει την πρόταση στις γυναίκες είναι πολύ ελκυστικός ή κάποιος που δεν βλέπουν για πρώτη φορά, είναι πολύ πιο δεκτικές στην προσφορά. Επιπλέον, οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων για το one-night-stand εξανεμίζονται όταν την προσφορά κάνει κάποιος διάσημος.
Η δρ Κόνλεϊ έχει επίσης διαπιστώσει σε μελέτη, η οποία ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί, πως πολλές γυναίκες εκλαμβάνουν την αιφνίδια πρόταση από έναν εντελώς άγνωστο άντρα ως ένδειξη ότι δεν είναι καλός στο κρεβάτι και έτσι αναγκάζεται να ψάξει για να βρει ερωτική σύντροφο – και με αυτά κατά νου, τον απορρίπτουν δίχως δεύτερη σκέψη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger