Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Κίνημα Δεν Πληρώνω - Μεγαλειώδης η πάλη του λαού



Χθες, Κυριακή 12/2/12, η ελληνική κοινωνία κατέκλυσε τους δρόμους στην Αθήνα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η μεγαλειώδης διαδήλωση της Αθήνας εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που βλέπουν τις ζωές τους να εξαθλιώνονται υπό το ζυγό της χούντας των τραπεζιτών και του πολιτικού τους προσωπικού, αντιμετωπίστηκε μέσω του "κοινωνικού διαλόγου" της βάναυσης καταστολής των πραιτοριανών.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, όπως πάντα, έδωσε το παρόν και σε αυτό το πολύ σημαντικό ραντεβού του λαικού κινήματος, με τρόπο μαζικό, οργανωμένο και αποφασιστικό.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, εκφράζει απερίφραστα, ότι κανένα καθεστώς στην ιστορία δεν κατάφερε να επιβιώσει μόνο με την καταστολή και το ρόπαλο.

Η μεγαλειώδης απάντηση του λαού, ο οποίος παρά τους τόνους χημικών και του άγριου ξύλου μαχόταν ηρωικά επί ώρες, πρέπει, και θα έχει συνέχεια.

Είμαστε αυτοί που παράγουν όλο τον πλούτο, είμαστε αυτοί που μας καλούν να θυσιαστούμε για τα συμφέροντα των ελάχιστων εκμεταλλευτών, είμαστε εμείς που βιώνουμε καθημερινά την αδικία, την εκμετάλλευση και την ταπείνωση, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Καλούμε όλο το λαό, να συνεχίσει να προχωράει με το κεφάλι ψηλά...Ακόμη ψηλότερα...Καλούμε το λαό να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, σε χώρους εργασίας, στις γειτονιες. Να οργανώσουμε συλλογικά την πάλη μας να μην εφαρμοσθούν τα σχέδια τους και οι άδικοι νόμοι τους. Να οργανώσουμε την αντίστασή μας προκειμένου να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Να οργανώσουμε την πάλη μας για μια πανεργατική γενική απεργία διαρκείας.Να οργανώσουμε τις δυνάμεις, από τη βάση της κοινωνίας προκειμένου να τους αντιμε! τωπίσουμε σε όλα τα επίπεδα, για την ανατροπή, για τη δημιουργία μίας νέας κοινωνίας με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, υλικές και πνευματικές και όχι τα κέρδη των τραπεζών. Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα ξεκινούν!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger