Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΖΩΔΙΑ Προβλέψεις, 13 Φεβρουαρίου 2012







Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σας γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και δεν σας συμφέρει. Δώστε την απαιτούμενη προσοχή στους φίλους σας και γενικά στα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό κύκλο σας. Ο σύντροφος σας, σας δείχνει με κάθε τρόπο την στοργή του. Υπάρχουν πολλά που θέλετε να πείτε αλλά δεν έχει έρθει όμως ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Ρυθμίστε τις υποθέσεις σας στην εργασία σας με προσοχή και αποφύγετε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας. Βάλτε κάποιες προτεραιότητες σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε ασήμαντα θέματα που δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον Επιζητάτε τώρα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Εάν δεν έχετε ήδη βρει σύντροφο, τότε, κάτι ενδέχεται να προκύψει. Θα ακούσετε πολλά που θα σας προβληματίσουν και θα σας κουράσουν.


Να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί και θα επιβιώσετε από τις δύσκολες καταστάσεις. Θα δείτε τώρα πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις και θα πάρετε αποφάσεις για αλλαγές στη ζωή σας. Μπορείτε με την κοινωνικότητα σας να κάνετε πολλές επαφές οι οποίες θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Η κοινωνικότητα σας φέρνει θετικά αποτελέσματα, καθώς ενδιαφέρεστε για τους άλλους και κάνετε νέους φίλους. Σχέδια για το μέλλον θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.


Αν δεν υπάρχει κάτι σταθερό στον ερωτικό σας τομέα, σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και τακτοποιήστε ό, τι εκκρεμότητες έχετε. Εκφράστε όσα νιώθετε και σίγουρα οι άλλοι θα ανταποκριθούν σε σας. Με την κοινωνικότητα σας θα έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο αλλά και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Θα επικρατεί συναισθηματική υπερένταση στα ερωτικά σας.

Δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία και κάντε αλλαγές στη ζωή σας. Νιώθετε την επιθυμία να επαναστατήσετε ενάντια στην καθημερινότητα σας. Η αυξημένη δημιουργικότητα σας μπορεί να φέρει εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα. Δεν θα λείψουν οι αψιμαχίες με άτομα από το στενό κοινωνικό περιβάλλον σας. Η ένταση αυτή θα σας ταλαιπωρήσει. Να είστε προσεκτικοί σε ό, τι και αν κάνετε και δώστε προτεραιότητα στις δικές σας υποθέσεις.

Στα αισθηματικά σας τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα σας απογειώσει. Αυτή η εποχή είναι πολύ τυχερή για σας συναισθηματικά και τα πράγματα θα πάνε καλά. Ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες που θα σας ωφελήσουν. Θα έχετε έντονες συγκινήσεις, και θα αντιμετωπίζετε όλα τα πράγματα με σοβαρότητα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με άτομα που σας κουράζουν ψυχικά.


Άτομα του παρελθόντος θα βρεθούν ξαφνικά μπροστά σας. Μην οδηγηθείτε σε λάθη που ήδη γνωρίζετε. Στην εργασία σας θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πράγματα που ήταν σε στασιμότητα. Ιδέες και σχέδια τώρα θα τα προωθήσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιθέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα και λύστε τα προβλήματα σας με έναν ήρεμο διάλογο. Θα έχετε την εντύπωση πως ενώ έχετε κάνει πολλά πράγματα για τους άλλους, αυτοί δεν κάνουν τίποτε για σας.

Απρόοπτα γεγονότα χαλάνε το πρόγραμμα σας. Ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις πιθανό να συμβούν στην οικογενειακή σας ζωή. Θα έχετε όμως αισιοδοξία, σκεπτόμενοι τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μερικά προβλήματα στην επικοινωνία θα σας απασχολήσουν. Πολύ σύντομα θα καταφέρετε να μπείτε σε μία πολύ εποικοδομητική περίοδο, που όλα θα βαίνουν προς το συμφέρον σας. Μην είστε ανασφαλείς στη σχέση σας και δείτε τα πράγματα απ’ τη θετική τους πλευρά.

Φροντίστε να απομακρύνεται αυτούς που σας ανταγωνίζονται, γιατί θα μπλέξετε. Οι εντάσεις στο σπίτι σας μπορούν να σας προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό και να μην σας αφήσουν να λειτουργήσετε ήρεμα. Μην κάνετε πράγματα που θα πικράνουν τα κοντινά σας πρόσωπα. Κάποια προβλήματα που υπάρχουν, σας έχουν δημιουργήσει απαισιοδοξία και θέλετε να τα επιλύσετε. Αφήστε πίσω σας καταστάσεις που σας πίεζαν στο παρελθόν.

Μην κάνετε πράγματα που θα πικράνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε δυσαρεστημένοι με κάποια πρόσωπα, δείξτε κατανόηση και υπομονή. Αν δεν τα πηγαίνετε πολύ καλά, είναι πιθανό να δημιουργηθεί εκρηκτική κατάσταση με δυσάρεστες συνέπειες. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για τους στόχους σας στην ζωή. Όσο και αν προσπαθήσετε να κουβεντιάσετε κάποια ερωτικά ζητήματα που θέλετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στεναχωρηθείτε.

Παρουσιάζεστε τώρα εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε τον εαυτό σας από βαθιές πληγές. Θα κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να μην κάνετε σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι άλλοι δεν θα ακολουθούν τις προθέσεις σας.

Αποφύγετε τους έντονους διαλόγους για να μην έχετε παρεξηγήσεις. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί η φαντασία και η ευαισθησία σας είναι ανεπτυγμένες. Συμφωνίες και συμβόλαια, μπορεί να μην φθάσουν στην πραγμάτωση τους, γι’ αυτό είναι καλύτερα να τα καθυστερήσετε για λίγο και να αναλύσετε τα πράγματα. Οι απαιτήσεις σας από τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι απεριόριστες και η συμπεριφορά σας λίγο καταπιεστική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger