Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις ζωδίων 14 - 02 - 2012!!!!



Θα έχετε σήμερα εμπιστοσύνη στα άτομα που σας είναι απόλυτα αφοσιωμένα και πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Θα έχετε υπομονή και αντοχή. Επαφές με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας φτιάξουν την διάθεση. Η κρίση σας ίσως να μην είναι και τόσο ρεαλιστική ή σωστή. Υπάρχουν κάποια πράγματα που σας δημιουργούν ενοχλήσεις και ανησυχία γι’ αυτό βρείτε τις αιτίες και καταπολεμήστε τα προβλήματα σας.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Πιθανόν κάποια πράγματα να μην πάνε όπως τα υπολογίζατε. Κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σας θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Δείξτε προσοχή στις συναλλαγές που θα έχετε. Υποθέσεις από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν τώρα. Στα επαγγελματικά σας ανοίγεται ένας νέος κύκλος πραγμάτων όπου θα μπορέσετε να αυξήσετε τις δημόσιες σχέσεις σας και να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.


Θα νιώθετε μια εσωτερική δύναμη που θα σας αναγεννήσει. Θα νιώθετε ανεβασμένοι και λιγότερο αγχωμένοι και ανήσυχοι. Θα νοιάζεστε για τα προβλήματα των άλλων, θα τους στηρίξετε και θα βάλετε με ευκολία τάξη σε αυτά. Έντονα θα σας απασχολήσουν τα αισθηματικά σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις καλύψετε άμεσα. Μην αφήνετε τίποτε για αργότερα. Η διαίσθηση σας φαίνεται πως θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας.


Βάλτε γερές βάσεις αν έχετε σκοπό να κάνετε επενδύσεις. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας έχουν εξουθενώσει σωματικά και ψυχολογικά. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να αλλάξετε τους ρυθμούς σας, προκειμένου να κάνετε πιο ποιοτική την ζωή σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε αψυχολόγητες ενέργειες που δεν θα σας βγουν σε καλό. Αν είστε μόνοι, να είστε σε ετοιμότητα γιατί αυτές τις μέρες θα είστε δέκτης πολλών ερωτικών καταστάσεων.

Θα είστε αποφασισμένοι να πετύχετε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Έχετε δυνατότητες να αναγνωριστείτε στην καριέρα σας. Μόνο προσέξτε τις εκτιμήσεις σας για πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδια σας. Προσπαθήστε αυτό το διάστημα να επιτύχετε μία ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Χειριστείτε τα χρήματα σας με μέτρο για να μην διογκώσετε κι άλλο τις οφειλές σας.

Κάντε μια αξιολόγηση των ανθρώπων που συναναστρέφεστε στην καθημερινότητα σας και μην κρατάτε σχέσεις που σας καταπιέζουν και σας δημιουργούν εμπόδια. Προσπαθήστε να ελέγχετε, όσο μπορείτε, τις βίαιες αντιδράσεις σας σε ό, τι σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή. Στον ερωτικό τομέα ξυπνούν αισθήματα ανταγωνισμού, που σας οδηγούν σε ψυχολογικά παιχνίδια. Η καθημερινή επαφή με κάποια άτομα θα φέρει στην επιφάνεια κάποια αρνητικά δεδομένα.


Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα στην δουλειά σας και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια που έχετε. Τα οικονομικά σας είναι σε σταθερή πορεία αλλά αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ζήσετε δοκιμασίες στην σχέση σας και πολλές φορές δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τις καταστάσεις. Φροντίστε να βελτιώσετε άμεσα την επικοινωνία σας με τους άλλους. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Θα έχετε αυξημένη ευαισθησία και κατανόηση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, για να επεκτείνετε τα θετικά οφέλη, πάνω στον οικονομικό τομέα. Θα κάνετε καινούριες γνωριμίες και ο φιλικός σας κύκλος θα διευρυνθεί, με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας επηρεάσουν θετικά στη ζωή σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε µε πράγματα που τα είχατε παραμελήσει και μην αφήσετε περιθώρια να εκμεταλλευτούν οι άλλοι κάποια αδυναμία σας.

Σκεφτείτε κάποια πράγματα και πλησιάστε τον σύντροφο σας και δείξτε του όσα νιώθετε. Όλοι είναι φιλικοί και προσιτοί μαζί σας τώρα και εσείς επικοινωνείτε αρμονικά με όλους. Απομακρύνετε έγκαιρα κάποιο άτομο από τη ζωή σας, πριν προλάβει να σας απογοητεύσει με τον άστατο χαρακτήρα του. Μειώστε το άγχος και την ένταση για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Ενισχύεται αποφασιστικά η αυτοπεποίθηση σας η οποία θα σας οδηγήσει στην υλοποίηση των ονείρων σας.

Για τα προβλήματα στην εργασία σας σίγουρα δεν φταίτε εσείς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να εντείνετε την προσπάθεια σας και να περιμένετε. Θα έχετε πίεση και σημαντική κούραση. Θα γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους, αλλά και πιο ευρηματικοί στις κινήσεις σας. Θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας για την επέκταση της δουλειάς σας και θα θέσετε καινούργιες βάσεις που θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου.

Μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας, και ενδιαφερθείτε για τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. Βγείτε λίγο να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αδειάστε το μυαλό σας από οτιδήποτε σας αγχώνει. Ήρθε η ώρα να αναπροσαρμόσετε τους στόχους τους. Μην αφήσετε τα πληγωμένα σας συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε μία βεβιασμένη απόφαση. Κάποιο καλό νέο πιθανόν να σας φτιάξει την διάθεση.

Θα έρθετε αντιμέτωποι με ευθύνες που καλείστε να αναλάβετε και στις οποίες θα ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Στον οικονομικό τομέα, προσέξτε μην βάλετε καινούρια χρέη. Για να αποφύγετε τις άσχημες εξελίξεις, συζητήστε τα προβλήματα σας. Συζητήσεις για μελλοντικές προοπτικές και ξεκαθαρίσματα για παλιά ζητήματα θα κυριαρχούν τώρα στην ζωή σας. Οι σχέσεις σας µε τους άλλους θα διέπονται από εμπιστοσύνη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger