Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή 12 - 02 - 2012 προβλέψεις ζωδίων!!!





Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν. Μην πιεστείτε για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους. Θα θέλετε να διορθώσετε την καθημερινή συμπεριφορά σας και τα λάθη του παρελθόντος. Με τον δυναμισμό σας θα μπορέσετε να προωθήσετε αρκετές από τις ιδέες σας. Θα νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματική επαφή με το πρόσωπο που αγαπάτε, εκδηλώνοντας τα συναισθήματα σας.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Η ψυχολογία σας θα είναι πολύ καλή γι’ αυτό φροντίστε να δείτε φίλους και γνωστούς. Θα περάσετε πολύ όμορφα και θα διασκεδάσετε αφάνταστα. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Εάν αντιδράσετε με ηρεμία στις δυσάρεστες καταστάσεις, αυτές οι διαταραχές θα εξαφανιστούν χωρίς να σας προκαλέσουν πόνο. Βάλτε την λογική και διώξτε τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Τα νεύρα σας αυξάνουν, αλλά γι’ αυτό, δεν μπορείτε να κατηγορείτε τους άλλους.


Μην βιάζεστε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί γιατί θα κάνετε λάθη. Βάλτε ένα πρόγραμμα και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Τώρα, η φαντασία και η ευαισθησία σας αφυπνίζονται, κι αυτό σας βοηθάει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η φιλία και η υποστήριξη των άλλων είναι τα θέματα που τονίζονται αυτόν τον καιρό. Οι εκπλήξεις τώρα, μπορεί να σας ξαφνιάσουν, αλλά θα σας αρέσουν πολύ.


Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας και χαρείτε τις στιγμές. Απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας βασανίζει και ανήκει στο παρελθόν. Θα εμβαθύνετε στις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδιαίτερα με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Διάφορα κοινωνικά γεγονότα θα σας ικανοποιήσουν. Μην αφήνετε να συσσωρεύονται προβλήματα που μπορεί να σας αγχώνουν. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και απολαύστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μερικά προβλήματα στην επικοινωνία θα σας απασχολήσουν.

Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν. Αποφύγετε τους έντονους διαλόγους για να μην έχετε παρεξηγήσεις .Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα άτομα που σας έχουν ανάγκη. Ο εγωισμός και το πείσμα σας θα σταθούν εμπόδιο στη σχέση σας. Κουβεντιάστε όλα όσα σας απασχολούν και μην απομακρύνεστε.

Θα έχετε εύνοια τώρα στην ερωτική σας ζωή και μπορείτε να κάνετε προσπάθειες για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Περάστε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει. Συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα θα ευνοηθούν. Μην χάσετε την ευκαιρία να προωθήσετε μερικές από τις ιδέες σας. Συναλλαγές που αφορούν τα οικονομικά σας θα σας αγχώσουν. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.



Κινηθείτε με σύνεση και διπλωματία για να βγείτε από το αδιέξοδο που σας έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις από το παρελθόν. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα φτάσετε πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Πιθανόν κάποια προσωπικά σας ζητήματα να μην πάνε όπως τα υπολογίζατε. Οι υποχρεώσεις σας, σας έχουν απορροφήσει πολύ χρόνο και έχετε παραμελήσει τα αισθηματικά σας. Όσοι είστε μόνοι αυτή την περίοδο, κινηθείτε γρήγορα γιατί θα έχετε μία νέα ερωτική γνωριμία.

Καλό θα ήταν να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σε ό, τι κάνετε σήμερα. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να τα ρυθμίσετε όλα. Στα επαγγελματικά σας τακτοποιήστε ό, τι υποχρεώσεις έχετε. Μην μπερδέψετε ερωτικά με φιλικά συναισθήματα και βρεθείτε σε αδιέξοδο. Θα έχετε πρωτοπόρες ιδέες οι οποίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην καριέρα σας μελλοντικά. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να κάνετε τις αλλαγές που μπορεί να θέλετε.

Προσπαθήστε να μην έχετε άγχος για ζητήματα για τα οποία εσείς έχετε επιλέξει να αναλάβετε στο παρελθόν. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της εργασίας σας, γιατί θα γίνουν λάθη. Να προσέχετε αυτά που λέτε και κάνετε. Όσοι είστε μόνοι θα δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για μία νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Θα μπορέσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας και να απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας βασανίζει.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας για όσους είστε μόνοι και σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει. Βρισκόσαστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων που σας ωθεί να διορθώσετε τα λάθη σας. Αυξάνονται τα έξοδα σας τώρα, γι’ αυτό προσέξτε, αν θέλετε να έχετε. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις με τις οποίες θα πρέπει να παλέψετε. Κάποια μικρά εμπόδια θα επηρεάσουν αρνητικά την ζωή σας αν δεν ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger