Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΟ Κέρκυρα-Αστέρας τρίπολης

 Οι δύο ομάδες σε επίσημο ματς με γηπεδούχο τον ΑΟ Κέρκυρα τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους την περσινή αγωνιστική περίοδο για την 8η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που είχε γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, αφού το νησί μας εν έτει 2010 δεν διέθετε γήπεδο προδιαγραφών Super League. Το σκορ είχε ανοίξει στο 36ο λεπτό ο Τσίγκας για την ομάδα μας, μετά από ωραία πάσα του Γκουστάβο. Ωστόσο, στο 2ο ημίχρονο οι Αρκάδες αν και έχαναν με 1-0 μέχρι το 78ο λεπτό, κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι την τεράστια κόπωση των παικτών μας από την πενθήμερη οδύσσεια που είχε προηγηθεί του αγώνα (η αποστολή της ομάδας είχε αναχωρήσει από το νησί την Τετάρτη, 27/10 με προορισμό τη Βέροια, στο Δημοτικό Στάδιο της οποίας την Πέμπτη, 28/10 είχε αντιμετωπίσει τη «Βασίλισσα του Βορρά», στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη συνέχεια είχε διανυκτερεύσει την Πέμπτη στη Βέροια και την Παρασκευή μετέβη στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί ο ΑΟ Κέρκυρα είχε πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, στην οποία όταν έφτασε την περίμενε πούλμαν που τη μετέφέρε στην Πάτρα, το απόγευμα της Παρασκευής, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο), με δύο γκολ από στημένες μπάλες να ανατρέψουν την κατάσταση και να κερδίσουν τελικά με 1-2!
Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα της αγαπημένης μας ομάδας στα πέντε παιχνίδια που αναγκάστηκε να δώσει ως τυπικά γηπεδούχος στην Πάτρα.

Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ο κυριακάτικος αγώνας τους είναι ο πρώτος που θα δώσει στην Κόμισσα του Ιονίου ο Αστέρας Τρίπολης από την ημέρα της ίδρυσης του. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger