Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....!!!!!


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Πολλά πράγματα θα σε φέρουν τώρα πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, με συχνότερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους. Ίσως να μην περίμενες τόσο θετική ανταπόκριση από συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα, όσο ίσως τα περίμενες. Μοιράσου με τους άλλους όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ένα μακρινό ταξίδι, μια σειρά από νέες γνωριμίες, επαφές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, μπορούν να σε βοηθήσουν να κερδίσεις πολλά, σε όλα τα επίπεδα.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Αν θέλεις να διατηρήσεις σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο την ψυχική σου ηρεμία, φρόντισε να έχεις μια σταθερή σχέση που να σε γεμίζει. Φωτιά και λαύρα είναι οι αισθηματικές σου σχέσεις, καθώς θέλεις επιτέλους να ζήσεις κι εσύ κάτι έντονο στη ζωή σου. Η ανησυχία σου για θέματα καριέρας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν εξαρτώνται όλα από τις ικανότητές σου και μόνο. Κάνε υπομονή.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Η σημερινή μέρα θα σε αναγκάσει να εξετάσεις κατά πόσο σε καλύπτει ένα άτομο αισθηματικά ή όχι και να πάρεις κάποια στιγμή μια τελική απόφαση. Μην πιέζεσαι και κάν’ το όταν θα το νιώσεις πραγματικά. Είναι πολύ πιθανό τα δώρα που έχεις αποφασίσει να κάνεις τώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, να είναι η αιτία που θα αδειάσει το πορτοφόλι σου, αλλά θα σε γεμίσουν χαρά.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσει το δικό σου σε όλες σχεδόν τις φάσεις της κάθε σχέσης σου. Προσπάθησε να ρίξεις περισσότερο βάρος σε πιο πρακτικά ζητήματα, οικονομικά και εργασιακά θέματα, ακόμα και αν σε αναγκάσουν να παραμελήσεις για λίγο την ερωτική σου ζωή. Η υγεία και η δουλειά σου τώρα θα πρέπει να έχουν μεγάλη σημασία και να τις προσέχεις πολύ για να μη χάσεις καμιά ευκαιρία να τις βελτιώσεις.
 
ΛΕΩΝ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και τα παιδιά, έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σου. Πολλά δώρα θα κάνεις, αλλά και θα πάρεις τώρα και πολύ πιθανό να νιώσεις πως έχεις κάνεις τα σωστά βήματα για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς περισσότερο απ’ οτιδήποτε. Μη σταματάς να προσπαθείς και να δουλεύεις σκληρά, για να κερδίσεις ακόμα περισσότερα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Γεμάτη καθυστερήσεις σε όλα σου τα σχέδια θα είναι η σημερινή ημέρα, καθώς φαίνεται πως δεν νιώθεις πως μπορείς να κάνεις ένα επόμενο βήμα, και θα πρέπει να σκεφτείς και πάλι κάποια πράγματα. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις πολύ σύντομα. Δεν είναι όμως και ότι καλύτερο, το να αφήνεις τους άλλους να επηρεάζουν τις σκέψεις και αποφάσεις σου. Η αγορά, η ενοικίαση, η μετακόμιση, η ανακαίνιση ή γενικότερα μια αλλαγή σπιτιού, φαίνονται τώρα ως καλές κινήσεις.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Ο ερωτισμός σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος τώρα και θα έχεις ανάγκη να βλέπεις πολύ πιο συχνά από πριν το έτερον ήμισυ. Χρησιμοποίησε την κοινωνικότητά σου για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Μην πιέζεσαι να κάνεις πράγματα για τα οποία δεν νιώθεις πως είναι ακόμα η ώρα. Προσπάθησε να μεταδώσεις τη θετική ενέργεια που έχεις σε αφθονία μέσα σου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στα άτομα που είναι δίπλα σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Ο ερωτισμός σου θα είναι ιδιαίτερα έντονος, καθώς η σημερινή ημέρα ανεβάζει κατακόρυφα το ερωτικό σου θερμόμετρο. Θα έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις να μάθεις καλύτερα εκείνους που σε ενδιαφέρουν, αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσεις και πολύ εύκολα το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις ότι καλό έχεις αποκτήσει έως τώρα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μην τα αφήσεις να σου φύγουν μέσα από τα χέρια σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν σιγά-σιγά πολλά από αυτά που έχεις ονειρευτεί και σχεδιάσει εδώ και καιρό. Δεν πρέπει να βιάζεσαι, γιατί πιθανό να κάνεις λάθη από υπεραισιοδοξία που θα μπορούσες να αποφύγεις στην παρούσα φάση. Πρόσεχε το υπερβολικό ρίσκο γιατί μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες απώλειες που δεν έχεις υπολογίσει. Προχώρα μόνο αν έχεις ένα καλό σχέδιο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Δεν είναι τώρα καιρός για πειραματισμούς σε οποιοδήποτε επίπεδο, γιατί μπορεί να κινδυνέψεις να χάσεις πολλά από αυτά που ήδη έχεις αποκτήσει. Η ταλαιπωρία σου τώρα είναι δεδομένη αν μπλεχτείς σε μια αδιέξοδη ή παράνομη σχέση, που μπορεί στην αρχή να φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική και έντονη, αλλά τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Κράτησε μακριά την οικογένειά σου από το χώρο της καριέρας, αν θέλεις να δεις μια άσπρη μέρα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Βάλε σε μια τάξη, νέα και παλιά σχέδια, προκειμένου να μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις λίαν συντόμως. Μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Σήμερα, θα έχεις περισσότερο ανάγκη από ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου, παρά από συχνή και δίχως νόημα επαφή. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνεις ακόμα πιο προσεχτικές επιλογές τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό και φιλικό τομέα. Διέγραψε ή απομακρύνσου ακόμα και από εκείνους που γνωρίζεις πολύ καιρό, αλλά σε έχουν κουράσει με τη στάση τους.
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger