Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Η κρίση… δεν μας πτοεί (στο sex) - Δεκάδες οι αγγελίες μέσω διαδικτύου!






Πάνω από 150 μικρές αγγελίες σεξ δημοσιεύτηκαν τον τελευταίο μήνα μόνο σε ένα site στο Διαδίκτυο, από Πατρινούς που έψαχναν το ταίρι τους, ή ζευγάρια που αναζητούσαν το τρίτο ή και το τέταρτο μέλος της παρέας τους. 

Καίτοι ορισμένοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως η κρίση...
 «μειώνει» τη διάθεση για σεξ, φαίνεται πως όσοι επιμένουν σε «περίεργες»επιλογές, δεν πτοούνται από την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και«ξεσπούν».... στο κρεβάτι!

Υπάρχουν, όμως, και άλλοι «ειδικοί» που, όπως δημοσιεύτηκε, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η οικονομική δυσπραγία συνοδεύεται από έντονο ενδιαφέρον για το περιστασιακό σεξ αλλά και την πορνογραφία! 

Έτσι, έχουμε το εξής φαινόμενο: Λιγοστεύουν μεν οι σεξουαλικές επαφές με τους μόνιμους συντρόφους, με τη δικαιολογία «έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου!», αλλά αυξάνονται κατακόρυφα οι συνευρέσεις επί πληρωμή, καθώς και οι απιστίες της μιας νύχτας! Μάλιστα, χρησιμοποιούν και το Διαδίκτυο ως εύκολο τρόπο αναζήτησης συντρόφων! 

Παρά τα μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ο τζίρος του σεξ, στην Ελλάδα τα πήγε μια χαρά... Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Οι Έλληνες πολίτες καταβάλλουν 2 δισ. ευρώ για υπηρεσίες cybersex, ερωτικά βοηθήματα, ροζ τηλέφωνα αλλά και συνοδούς! Παγκοσμίως, ο τζίρος της διαδικτυακής πορνογραφίας ξεπερνάει τα 120 δισ. ευρώ ενώ αστρονομικά είναι και τα ποσά που σπαταλούν οι χρήστες του Ίντερνετ για γνωριμίες από τον κυβερνοχώρο... 2 δισ. ευρώ είναι ο τζίρος!

 Οι αισθησιακές ταινίες κάνουν τζίρο 20 δισ. ευρώ, οι υπηρεσίες συνοδών 11 δισ. ευρώ, τα πορνογραφικά περιοδικά 7,5 δισ., ενώ τα ροζ τηλέφωνα περίπου 4,5 δισ. ευρώ. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν για τις σεξουαλικές τους διαθέσεις να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο παρά να αγοράζουν ταινίες αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα και αυτό μάλλον λόγω της ανωνυμίας που εξασφαλίζει ο κυβερνοχώρος...

Λατρεύουν τις πατούσες!
«Είμαι ο Πάρις, 35 ετών όμορφος και καθαρός, εχέμυθος και ζητάω αντιστοίχων χαρακτηριστικών γυναίκα έως 50 ετών από Πάτρα για... έρωτα στα πατουσάκια, τρίψιμο με τα πόδια... και σεξ αν προκύψει! Κυρίως τα δύο πρώτα. Μόνο γυναίκες και μόνο σοβαρές απαντήσεις. Οι άλλες θα απορρίπτονται», γράφει Πατρινός, ο οποίος, όπως καταλάβατε... δεν τον πολυνοιάζει το σεξ, αρκεί η σύντροφός του να έχει... καθαρές πατούσες! 

Δεν είναι, όμως, και ο μόνος που «ψοφά» για... πατουσοκατάσταση (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στις αγγελίες)! Γράφει ένας άλλος:«Είμαι 30 εμφανίσιμος και αναζητώ κυρίες από 18 έως 50 για να γλείψω τις πατούσες τους με καλσόν και να μου κάνουν footjob. Όχι άντρες, όχι επαγγελματίες, όχι σεξ. Μόνο πατουσοκατάσταση. Ευχαριστώ».

Τα ζευγάρια που θέλουν... κι άλλους
Ζευγάρι «όμορφο και υγιές» όπως αναφέρει σε αγγελία, ζητά «ώριμες και ευπαρουσίαστες κοπέλες μέχρι 45 ετών που να ξέρουν τι πραγματικά τους αρέσει αι τι θέλουν». Μάλιστα, είναι και «ρομαντικοί»: «Θα ήταν υπέροχο να σε γνωρίσουμε σε κάποιο μπαράκι πίνοντας το ποτάκι μας και αν αρέσουμε ο ένας στον άλλον, σίγουρα θα περάσουμε φανταστικά»

Άλλοι πάλι ψάχνουν κοπέλα ή ζευγάρι: «Είμαστε ζευγάρι 32 ο άνδρας και 25 η γυναίκα και ψάχνουμε κοπέλα ή ζευγάρι ανάλογης ηλικίας από περιοχή Πάτρας και τριγύρω για να εκπληρώσουμε τις ερωτικές μας ανησυχίες. Φωτό απαραίτητες όπως και εχεμύθεια και καθαριότητα. Να γράφετε το mail σας, για να μπορούμε να απαντήσουμε». Άλλο ζευγάρι ζητά συντρόφους αλλά με... δοκιμή! Και μάλιστα «ηλεκτρονική»:«Είμαστε ζευγάρι από Πάτρα 48 ο άνδρας, 28 η γυναίκα. Ψάχνουμε για τρίτον για camsex, phnesex και αν πάνε καλά για live τρίο».
Σ.Σ. camsex (sex εξ αποστάσεως με κάμερα μέσω υπολογιστή) και phnsex (τηλεφωνικό).

Ο αθλητής στίβου που ζητά... μεγαλύτερες
Αθλητής στίβου δηλώνει ο επόμενος Πατρινός που με αγγελία του στο Διαδίκτυο (σε εξειδικευμένο site) αποκαλύπτει και το «βίτσιο» του. Θέλει μόνο μεγαλύτερες γυναίκες: «70 κιλά, 1.74, αθλητής στίβου, παίξε μαζί μου. Γουστάρω τα μεγαλύτερα θηλυκά που προσέχουν τον εαυτό τους. Κακό είναι; Δεν με ενδιαφέρει και ούτε θέλω να μάθω πως σε λένε πραγματικά, πάμε να περάσουμε καλά και χωρίς ντροπές. Θέλω φωτό για αρχή», δηλώνει.

Και οι παντρεμένοι... έχουν ψυχή!
Μέσω ερωτικών αγγελιών αναζητούν σύντροφο... και παντρεμένοι:«42άρης παντρεμένος από Πάτρα, ψάχνει ερωτική παρέα από κυρίες κάθε ηλικίας και ζευγάρια, με μόνες προϋποθέσεις την εχεμύθεια και το σεξ χωρίς ταμπού. Δεκτές απαντήσεις από Πάτρα και Δυτική Ελλάδα, κατά προτίμηση με ακριβή περιγραφή, τηλέφωνο και φωτό. Γιώργος».

Θέλει να κάνει τον γιο αναζητά... τη μάνα!
Στο Διαδίκτυο βρίσκεις... κάθε είδους βίτσιο! Όπως και αυτό ενός 21χρονου Πατρινού ο οποίος γράφει: «21 ετών, πολύ ωραίο παιδί, καθαρός, εχέμυθος, 1.90 στα 80 κιλά. Ενδιαφέρομαι για γνωριμία και σεξουαλική σχέση με γυναίκα έως 45 ετών η οποία να ενδιαφέρεται για το βίτσιο μου, να παριστάνουμε ότι είμαστε γιος και μάνα. Επικοινώνησε μαζί μου».

Η Γιώτα και το web
Από τις πιο «καυτές» αγγελίες και αυτή της Γιώτας από την Πάτρα. Η οποία δηλώνει πως έχει σχέση, αλλά της αρέσει να «παίζει» και με άλλους μέσω του Διαδικτύου: «Φτιάχνεσαι για λίγο web sex»; ρωτά στην αγγελία της και συμπληρώνει πως επιθυμεί «κάτι πικάντικο»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger