Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0







Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του με νέες κόκκινες μπάλες συνέχισε να στολίζει ο Ολυμπιακός κερδίζοντας αυτή τη φορά τον ΠΑΣ με 2-0. Οι “ερυθρόλευκοι” φρόντισαν κατά την πάγια- στα τελευταία ματς- τακτική τους να απλοποιήσουν τα πράγματα χάρις το εκπληκτικό γκολ του Φουστέρ μόλις στο 9ο λεπτό.

Η συνταγή αποδείχθηκε πετυχημένη και πάλι αφού η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη παρουσιάστηκε αδύναμη να αντιδράσει αφήνοντας όλο το πεδίο δράσης ελεύθερο στον Ολυμπιακό. Ζήτημα ήταν οι φιλοξενούμενοι να επισκέφτηκαν δυο φορές την εστία του Μέγιερι στο πρώτο ημίχρονο, στην πιο σημαντική στο 40΄ο Λίλα προσπάθησε να πλασάρει τον Μέγιερι αλλά κόπηκε από τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, αντίθετα με τους γηπεδούχους που κυριάρχησαν σε όλο το γήπεδο.

Απόρροια της υπεροχής τους, το 2-0 που ήρθε μόλις δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου από τον “συνήθη ύποπτο” Ράφικ Τζιμπούρ που με δυο αντιπάλους στην πλάτη του νίκησε τον Φεγκρούς κι έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της ομάδας του.

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο ΠΑΣ δεν είχε άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει να ξαναμπει στο παιχνίδι με ένα γκολ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έριξε στο παιχνίδι τον Μπεσέρα, ο Μπακαγιόκο έγινε πιο δραστήριος και ο Μέγιερι άρχισε να αποκτά ρόλο στο ματς. Μάλιστα στο 66΄ένα λάθος γύρισμα του Μανιάτη έδωσε την ευκαιρία στον Μπακαγιόκο να βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των “ερυθρολεύκων”, το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Αυτή ήταν και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τους Γιαννιώτες. Αντίθετα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με τους Φουστερ, Τζιμπούρ και Μιραλάς να διευρύνουν το τελικό σκορ συνεχίζοντας το σερί των νικών με πολλά γκολ που έχουν δημιουργήσει στα τελευταία ματς.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger