Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κλέλια Ρένεση

 Η Κλέλια Ρένεση γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου και κατάγεται από τη Ζάκυνθο. 
Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και ζει στο Παγκράτι. Αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει, της αρέσει να θέτει νέους στόχους. Κάπως έτσι άλλαξε τα πλάνα της και έγινε ηθοποιός.
Ταξίδεψε μέχρι την.......

Ιταλία, όπου έζησε ενάμιση χρόνο.
Εκεί ξεκίνησε να σπουδάζει Ιατρική.
Κάποια στιγμή αποφάσισε να τα παρατήσει...
Ετσι, επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.
Γράφτηκε λοιπόν στη σχολή Βεάκη, την οποία -βεβαίως- ολοκλήρωσε.
Το ντεμπούτο της το έκανε ως πρωταγωνίστρια στο ρόλο της νεαρής Πολωνής στη σειρά «Σαν όνειρο» του Alpha.Τη σεζόν του 2009-2010 έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από το ρόλο της Ρίτας στη σειρά του Μega «Μίλα μου βρόμικα»!
Της αρέσει να κάνει σχέδια και να θέτει στόχους. Δεν σκέφτεται το αύριο. Την ενδιαφέρει το τώρα. Αλλωστε, με την υποκριτική ασχολήθηκε επειδή της αρέσει πολύ, χωρίς να ενδιαφέρεται για την... επαγγελματική της σταδιοδρομία.
Οι σκηνές του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Μίλα μου βρόμικα». Για τις ανάγκες του ρόλου της, αποκάλυψε πολλά σημεία του σώματός της.
Λατρεύει τον κινηματογράφο. Βλέπει πολλές ταινίες σε DVD. Η μεγάλη της αδυναμία είναι οι γκανγκστερικές. Λατρεύει τις ταινίες του Κόπολα, του Σκορσέζε και του Λεόνε.
Συχνάζει στο...σπίτι της. 'Εχει πολλές υποχρεώσεις για να κυκλοφορεί στα κλαμπ της Αττικής κάθε βράδυ.
Εκτός από το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα.
Για το ρόλο της στο «Με λένε Βαγγέλη» μίλησε η Κλέλια Ρένεση στο περιοδικό Hello.
«Κατ΄αρχάς, η σειρά βασίζεται στη ξένη μεγάλη αμερικανική επιτυχία «Μy name is Earl» την οποία παρακολουθούσα φανατικά πριν ακόμα μάθω ότι θα μεταφερθεί στην Ελλάδα και θα πάρω ρόλο μέσα από κάστινγκ. Τα γυρίσματα τα έχουμε ξεκινήσει ήδη από πέρυσι και μάλιστα έχουμε ολοκληρώσει τα επτά πρώτα επεισόδια. 
 
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουμε και πάλι γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με αυτούς τους συνεργάτες, αλλά ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεργαστώ για ακόμη μια φορά με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.» είπε η όμορφη ηθοποιός.
Για το ρόλο της αποκαλύπτει «Υποδύομαι τη «Ζήνα», ένα χαρακτήρα - κλειδί, θα λέγαμε, αφού ενώνει τον πρωταγωνιστή με την παλιά και τη καινούργια του ζωή. Η «Ζήνα» είναι η γυναίκα του «Βαγγέλη» , ένα άτομο αφερέγγυο και άπιστο, που σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί το πρότυπο της καλής συζύγου και νοικοκυράς. Επίσης, όσο θα εξελίσσεται η πλοκή της σειράς θα βλέπουμε πως αν και είναι αρκετά μπερδεμένη, πεισματάρα, επιπόλαιη και κακομαθημένη, κατά βάθος κρύβει κάποιες ευαισθησίες που την κάνουν χαριτωμένη.»
Μάλιστα η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα στο «Με λένε Βαγγέλη». «Είμαι και εγώ εκρηκτική όπως και η «Ζήνα» αλλά με διαφορετικό τρόπο, καθώς θα ξεπεράσω τα όριά μου και θα ξεσπάσω μόνο αν αισθανθώ αδικημένη, για σοβαρό φυσικά λόγο και όχι για θέματα εγωισμού.»























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger