Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ





Η απόπειρα αυτοκτονίας διαιτητή σκίασε την αγωνιστική της BundesligaΝα βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε ο Μπαμπάκ ΡαφάτιΣτη σκιά ενός τραγικού γεγονότος διεξήχθη η 13η αγωνιστική της bundesliga καθώς ο 41χρονος διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει το ματς Κολονία-Μάιντς επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του λίγες ώρες πριν την έναρξη.


Ο Μπαμπάκ Ραφάτι, όπως είναι το όνομά του, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες του στο χέρι, ώρες πριν τον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος. Δεν τα κατάφερε, όμως καθώς διακομίστηκε σε νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, μετά από αυτή την εξέλιξη που έχει προκαλέσει σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου. Γεννημένος στις 28 Μαΐου του 1970, ο Ραφάτι θεωρείται από τους ανερχόμενους διαιτητές στη Γερμανία. Ζει στο Ανόβερο και εργάζεται σε τράπεζα.

Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη αγωνιστική κίνηση, η Μπορούσια Γκλάντμπαχ διέλυσε με 5-0 την Βέρντερ με χατ-τρικ του καταπληκτικού, Μάρκο Ρόις ενώ από την ομάδα της Βρέμης αποβλήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο 76'.

Η Γκλάντμπαχ χρειάστηκε μόλις 22 λεπτά στο πρώτο μέρος για να πετύχει τρία γκολ, αποδεικνύοντας ότι η βαθμολογική της θέση δεν είναι καθόλου τυχαία.

Με βασικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και δύο γκολ του Κλαας-Γιαν Χούντελααρ, η Σάλκε επικράτησε 4-0 της Νυρεμβέργης και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου.

Μέχρι το 94' η Χέρτα κρατούσε το «διπλό» επί της Φράιμπουργκ, αλλά ο Ρέισινγκερ χάρισε το «χρυσό», έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς βαθμό (2-2) στους γηπεδούχους, ενώ η Βόλφσμπουργκ με το 4-1 επί του Ανόβερο, ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με... φόρα από την περσινή σεζόν, η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ "άλωσε" ξανά το Μόναχο και επικράτησε 1-0 της Μπάγερν στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα. Ο Μάριο Γκέτσε, το νέο μεγάλο αστέρι της Μπορούσια και του γερμανικού ποδοσφαίρου πέτυχε το χρυσο γκολ στο 65ο λεπτό.
in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger