Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Παπούλιας: Κατηγορηματική προσταγή ο σχηματισμός κυβέρνησης

 Παπούλιας: Κατηγορηματική προσταγή ο σχηματισμός κυβέρνησης

«Θέλω να εκφράσω την ευχή μου σε σας, για να την ακούσετε, γιατί είστε συνταγματικός συντελεστής: μακάρι να σχηματιστεί κυβέρνηση σήμερα», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, παραδίδοντας στον Κάρολο Παπούλια τα αποτελέσματα των εκλογών, ο οποίος απάντησε ότι «δεν υπάρχει μακάρι. Είναι κατηγορική προσταγή πλέον».
Αργότερα, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Πολύδωρας επανέλαβε την ανάγκη σχηματισμού ισχυρής κυβέρνησης άμεσα, σημειώνοντας πως «δεν έχουμε καιρό για χάσιμο».
«Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση όχι μόνο για την οργάνωση των δυνάμεων μέσα στη Βουλή -κυβερνώσα πλειοψηφία και αντιπολίτευση – αλλά κυρίως προς το εξωτερικό», συμπλήρωσε όπως αναφέρει το ethnos.gr.
Είπε ακόμη ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει καλύτερες διαπραγματευτικές δυνατότητες, καθώς η θητεία της ανοίγει με διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ενώπαρακάλεσε και ταυτόχρονα προσκάλεσε «όλα τα κόμματα να ασκηθούν επιτέλους στην ανεύρεση και αξιοποιηση των σημείων συμφωνίας, όχι των σημείων της διαφωνίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger