Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Αντώνης Κανάκης για όλους και για όλα

Ο Αντώνης Κανάκης για όλους και για όλα Για τη ζωή του, για τις εκλογές αλλά και για τη συνέχεια της επιτυχημένης εκπομπής που παρουσιάζει μίλησε στο Glam ο Αντώνης Κανάκης. 

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» δήλωσε ότι περιμένει με τρομακτικό ενδιαφέρον να δει αν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες θα ξαναψηφίσουν «τα δύο ένοχα και υπεύθυνα για τη σχεδόν καταστροφή της χώρας κόμματα». «Αν το κάνουν, θα τα χάσω πραγματικά! Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα σεβαστεί τον εαυτό του και τη χώρα του σε αυτές τις εκλογές. Πάντως, αν δεν συμβεί αυτό, μετά εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι και όχι αυτοί» είπε ο παρουσιαστής. 

Αναφερόμενος στις ερωτήσεις που δέχεται για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε «Δεν με εκνευρίζει, απλώς νιώθω γελοίος να κάθομαι και να μιλάω δημοσίως για προσωπικά μου θέματα. Εξάλλου, είναι τουλάχιστον παράξενο έως και οξύμωρο το να μιλάς δημοσίως για τα προσωπικά σου. Τι σόι προσωπικά είναι; Από την άλλη, δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να μιλήσω μία στις τόσες και για αυτά, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες και ως ενός σημείου». 

Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης ρωτήθηκε εάν το «Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει και του χρόνου «Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω, γιατί δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα. Πάντα μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να πάμε και μία ακόμη χρονιά. Πάντως, το «Ράδιο Αρβύλα» είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς» είπε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger