Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το νέο εξώδικο του Τόνυ στην Έλενα

Το νέο εξώδικο του Τόνυ στην Έλενα Και εκεί που τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και νομίζαμε ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης θα τα έβρισκαν εξωδικαστικά, φαίνεται πως οι οικονομικές διαφορές του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού θα τους οδηγήσουν τελικά στα δικαστήρια. 

Συγκεκριμένα, ο Τόνυ έστειλε καινούργιο εξώδικο στην Έλενα ζητώντας διαχειριστικό έλεγχο με δικηγόρους και λογιστές με σκοπό να εισπράξει τα κέρδη του. «Στείλαμε ένα τελευταίο εξώδικο, όπου την καλούμε σε λογοδοσία για την εταιρεία στην οποία συμμετέχει με 20% ο κύριος Μαυρίδης. Ζητάμε να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία της εταιρείας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι τα κέρδη που πρέπει να εισπράξει ο κύριος Μαυρίδης όλα αυτά τα χρόνια από το 2005 μέχρι σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος του γνωστού manager.

Αν, ωστόσο, η τραγουδίστρια ή κάποιος νόμιμος εκπρόσωπός της για τον διαχειριστικό έλεγχο, δε βρεθεί στη συνάντηση που έχει ζητηθεί, τότε οι δυο τους θα τα πουν στα δικαστήρια.

Το νέο ραντεβού των δύο πλευρών δόθηκε για την Παρασκευή το μεσημέρι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger