Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

4 star που είναι "κακοί" στο κρεβάτι..







σύμφωνα πάντα με πρώην συντρόφους και συζύγους. Άλλοι δεν ήταν προικισμένοι, άλλοι ήταν ανίκανοι και άλλοι αδιάφοροι.Αυτοί είναι 4 star που οι επιδόσεις τους στο σέξ σχολιάστηκαν δημοσίως...

Μπορεί να είναι ταλαντούχοι και πάμπλουτοι αλλά δεν το "έχουν" όπως αποκάλυψαν πρώην ερωμένες τους.
Ξεκινάμε με τον Colin Farrell για τον οποίο η πρώην συντροφός του δήλωσε το εξής:"έκανα ψέματα πως έχω οργασμό, ώστε να είναι ευτυχισμένος και να μην χάσει την αξιοπρέπεια του. Ήταν ο,τι πιο ευγενικό μπορούσα να κάνω".






Συνεχίζουμε με τον Nick Lachey o οποίος υπήρξε παντρεμένος με την Jessica Simpson. Μάλλον δεν έπρεπε να την χωρίσει καθώς μαρτύρησε τα περιορισμένα "προσόντα" του λέγοντας:ο Nick δεν ήταν προικισμένος. Την πρώτη φορά που κάναμε sex για να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα και πολλά. Προσποιήθηκα πως μ΄αρέσει. Ειλικρινά τον λυπήθηκα!". Τι καλή!


Ο "σκληρός" ράπερ 50 Cent απο την άλλη πήγε με μια χορεύτρια η οποία έμεινε απογοητευμένη με τις επιδόσεις του καθώς όπως ισχυρίστηκε συμπεριφερόταν σαν μικρό παιδί κατά τη διάρκεια του σέξ και δεν ήταν ιδιαίτερα προικισμένος.Μάλιστα τονβαθμολόγησε με 3 στα 10.


Τελευταίος στη λίστα ο Eminem, για τον οποίο η πρώην σύζυγός του Kim Mathers δεν είπε και τα καλύτερα καθώς τον χαρακτήρισε ανίκανο και μάλιστα συμβούλεψε τις κοπέλες που θέλουν να πάνε μαζί του να κουβαλάνε κανένα μπλέ χαπάκι γιατί..τζίφος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger