Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

10 Τρελά πράγματα φτιαγμένα από... τρίχες!!





Τι μπορείς να φτιάξεις με… τρίχες;

Όπως θα δείτε παρακάτω πολλά πράγματα..
Δείτε 10 πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με τρίχες μαλλιών. Όχι απαραίτητα τις δικές σας..






01 Κοσμήματα κατασκευασμένα από ανθρώπινα μαλλιά



Η Kerry Howley από το Πανεπιστήμιο του Middlesex, έφτιαξε μια συλλογή «κοσμημάτων» από τρίχες μαλλιών.



02 Κεντήματα από μαλλιά





Η Zaira Pulido από την Μπογκοτά, ζήτησε από όλους τους φίλους και τους γνωστούς της μερικές τρίχες από τα μαλλιά τους για να φτιάξει αυτά τα εντυπωσιακά κεντήματα..



03 Πουλόβερ από τα μαλλιά σκύλων





Η Doumé Jalat-Dehen αφού ξυρίζει τα σκυλιά της, μετά χρησιμοποιεί τις τρίχες αυτές για να φτιάξει ένα ωραιότατο και ζεστό πουλόβερ. Όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για άλλους μιας και έχει φτιάξει μια ολόκληρη επιχείρηση. Για να φτιαχτεί 1 πουλόβερ, χρειάζεται περίπου να περιμένει 7 χρόνια για να μαζέψει την ποσότητα τριχών που χρειάζεται από ένα σκυλί..



04 Γραμματοσειρές από τρίχες




Ένας φοιτητής από το Πανεπιστήμιο Τεχνών Tama στην Ιαπωνία που ονομάζετε Mayuko αποφάσισε να φτιάξει τις πιο περίεργες γραμματοσειρές από τρίχες… ποδιών.. στην φωτό είναι μια διαφήμιση της adidas με αυτές τις γραμματοσειρές αντί για κανονικά γράμματα.



05 Σκάλα από μαλλιά





Στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Mountainaire στο Hot Springs, του Αρκάνσας, η Jessica Wohl αποφάσισε να καλύψει μερικές σκάλες με μαλλιά..



06 κτίριο από την Πλατεία Τιενανμέν από μαλλιά

Αυτό το κτίριο είναι κατασκευασμένο από ανθρώπινα μαλλιά. Ο κομμωτής Huang Xin το έφτιαξε χρησιμοποιώντας τρίχες από τις κουρεμένες πελάτισσες του..



07 Μαλλιά και στο παλτό







Ο Βιετναμέζος κομμωτής Kim Do, χρειάστηκε 54 διαφορετικούς ανθρώπους για να πάρει τις τρίχες των μαλλιών τους και 1 εκατομμύριο μέτρα μαλλιών για να φτιαχτεί αυτό το παλτό. Φυσικά είναι ραμμένο στο χέρι..


08 Φύλλα κατασκευασμένα από ανθρώπινα μαλλιά





Από μακριά μοιάζουν σαν πραγματικά φύλλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι τρίχες.. κατασκευασμένα με ειδικό τρόπο, δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.



09 Η προτομή του Ομπάμα φτιαγμένη από τρίχες



Ο Huang Xin που έχει φτιάξει το κτίριο πιο πάνω, για να γιορτάσει την άφιξη του Ομπάμα στην Κίνα, δημιούργησε αυτό το γλυπτό εξολοκλήρου από τρίχες μαλλιών. Χρειάστηκε 7 μέρες και 7 νύχτες και 4 κιλά ανθρώπινης τρίχας για να φτιαχτεί η προτομή.



10 Γυαλιά οράσεως φτιαγμένο από ανθρώπινες τρίχες

Μήπως θέλατε να φορέσετε γυαλιά από τρίχες; Οι Azusa Murakami και Alexander Groves κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Τα γυαλιά μαλλιών αποτελούνται από ανθρώπινα μαλλιά με bioresin ως συνδετικό μέσο. Τα πλαϊνά είναι 100% βιοδιασπώμενα και δεν υπάρχουν επιβλαβείς ουσίες που να βγαίνουν κατά την παραγωγή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger