Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει για το Playboy Απριλίου!




Το νέο κόμμα της ξανθιάς πορνοστάρ, ο αρραβώνας και η γυμνή φωτογράφηση για το Playboy


Ε, ναι λοιπόν το είδαμε κι’ αυτό! Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά από όλα όσα έκανε, κατεβαίνει στην πολιτική αρένα, διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Το ανακοίνωσε με δόξα και τιμή στην ελληνική έκδοση του Playboy, όπου φωτογραφήθηκε ξανά όπως την γέννησε μαμά της για πολλοστή φορά. Έχοντας πλέον ως μάνατζερ τον κ. Σπύρο Ρέβη, η ξανθιά πορνοστάρ αποκαλύπτει στο περιοδικό, ότι το κόμμα της θα ονομάζεται «Η Τζούλια στη Βουλή» και ποζάρει με φόντο τα άσπρα σπίτια της Μυκόνου.

Δηλώνει πλέον ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον Christian, τον άνθρωπο που μπήκε στην ζωή της μετά από όλους τους άλλους και σε ένα παραλήρημα της δικής της αυτογνωσίας λέει ότι το μέλλον της είναι στις επιχειρήσεις.

Την ίδια στιγμή που λέει ότι θα ανοίξει το δικό της εστιατόριο-εκτός αν εκλεγεί οπότε θα πρέπει να είναι μόνο βουλευτής-λέει ότι θα φύγει για να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό.

Το παραλήρημα των δηλώσεων συνεχίζεται με τις συνήθεις αναφορές της ξανθιάς στο σεξ-η ίδια τονίζει ότι είναι πολύ άπειρη εν αντιθέσει με όλους αυτούς που την έχουν δει στα dvd της-στις φαντασιώσεις και τον ιδανικό εραστή!

tzoulia
tzoulia
tzoulia




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger