Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Τζούλια Αλεξανδράτου: Προτάσσει τα στήθη της και ετοιμάζεται για τις εκλογές!Καταχωρήθηκε απο Administrator






Τα στήθη της -κυριολεκτικά- προτάσσει η Τζούλια Αλεξανδράτου για το καλό της χώρας και επανέρχεται δριμύτερη με γυμνή φωτογράφηση και… προγραμματικές δηλώσεις, αφού πλέον είναι αρχηγός κόμματος και ετοιμάζεται για τις εκλογές!

«Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος» λέγεται το κόμμα της ξανθιάς, η οποία ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα… από τα μπαλκόνια, ποζάροντας στο νέο τεύχος του «Playboy» όπως την γέννησε η μαμά της (και την έχουμε ξαναδεί) σε φόντο αγαιοπελαγίτικο.

Με το μαλλί πιο μακρύ από ποτέ και τα «προσόντα» φάτσα – φόρα, η Τζούλια τονίζει: «Θα μπω στη Βουλή για να έχουν φωνή όλοι οι νέοι και να τα αλλάξουμε μαζί όλα»!

«Δεν συγχωρούμε, δεν τιμωρούμε! Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο και να γίνει άμεσα λογιστικός έλεγχος. Να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια ακόμα και με κατασχέσεις σε ακίνητη κινητή περιουσία... Η επόμενη κίνηση θα είναι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας», συνεχίζει το μανιφέστο η τσίτσιδη wanabe βουλευτίνα.

Τέτοιο ζήλο έχει η Τζούλια για της πατρίδας το καλό, που είναι έτοιμη να θυσιαστεί για την Ελλάδα (ρε γαμώτο)… στο κρεβάτι της Γερμανίδας καγκελαρίου! «Θα έκανα σεξ με την Μέρκελ… Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ», λέει χαρακτηριστικά.

Κοίτα φίλε μου σουξέ η Άνγκελα…





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger