Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γνωστό μοντέλο διακινούσε ναρκωτικά με το ταχυδρομείο! (pics)

Εκτός από γνωστό μοντέλο, ήταν και μεγαλοβαρόνη ναρκωτικών η...Simone Farrow, η οποία συνελήφθη χθες στην Αυστραλία μετά έναν μήνα ερευνών των αμερικανικών αρχών!

Η 37χρονη Αυστραλή καλλονή, μοντέλο της γνωστής εταιρείας ρούχων Ed Hardy, με φωτογραφήσεις στο Penthouse και με θέση στη λίστα των πιο σέξι γυναικών παγκοσμίως του περιοδικού «FHM», συνελήφθη σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στη Χρυσή Ακτή του Κούινσλαντ της Αυστραλίας, καθώς κατηγορείται ότι ήταν επικεφαλής καρτέλ που διακινούσε μεγάλες ποσότητες της ναρκωτικής ουσίας crystal meth.

Η Φάροου είχε 19 ψευδώνυμα και σύμφωνα με την αστυνομία διακινούσε τα ναρκωτικά στην Αυστραλία από ένα λουξ διαμέρισμα στη Σάνσετ Μπούλεβαρντ του Λος Αντζελες, αφού τα τοποθετούσε σε συσκευασίες για άλατα μπάνιου!
Οι αποστολές γίνονταν με τη γνωστή εταιρεία FedEx, αλλά και με το ταχυδρομείο.

Οπως έγινε γνωστό, η Farrow είχε συλληφθεί παλιότερα στις ΗΠΑ, όμως αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 160.000 δολάρια και περίμενε να δικαστεί. Μέχρι τη δίκη της ήταν υποχρεωμένη να παρουσιάζεται κάθε πρώτη και δεκαπέντε στο αστυνομικό τμήμα, όμως τελικά το έσκασε και αφού πέρασε στην Αυστραλία κρύφτηκε.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά τη σύλληψή της ισχυρίστηκε ότι το έσκασε και κρύφτηκε επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή της.


και κρύφτηκε επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή της.



































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger