Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η πρώτη εταιρία καθαρισμού στον κόσμο με προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του... γυμνό!

  Η μίσθωση χορευτών για να κάνουν στριπτίζ στα πάρτι ενός πανεπιστημίου στο εξωτερικό είναι εξαιρετικά δημοφιλής και έχει μια μακροχρόνια παράδοση.


Γι 'αυτό μια εταιρία στη Νότια Αφρική θέλει να κάνει ένα βήμα παραπέρα, ή μάλλον πολλά βήματα παραπέρα ακόμη. Η εταιρία Natural Cleaning Co. είναι η "μόνη στον κόσμο εταιρεία παροχής γυμνών υπηρεσιών." Με μια...

περιγραφή σαν και αυτήν, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι σίγουρα η επιχείρηση θα πάει καλά... Η ενός μήνα μόνο εταιρία ιδρύθηκε από τον Jean-Paul Reid, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά ως λογιστής.

Η ιστοσελίδα τους είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με φωτογραφίες του «πανέμορφου προσωπικού» και των «δελεαστικών υπηρεσιών» που περιλαμβάνουν ημι-γυμνούς και γυμνούς καθαριστές και καθαρίστριες, δικηγόρους, λογιστές, pc geeks, άνδρες και γυναίκες για όλες τις δουλειές. Μπορούν ακόμη και να αφήσουν τους πελάτες να φτιάξουν τη δική τους γυμνή υπηρεσία όπου το προσωπικό μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα ψυχαγωγία τους για μια ώρα. Το μόνο πράγμα που η εταιρεία δεν συγχωρεί είναι η πορνεία, ένα σημείο στο οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία ο Reid.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger