Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Φ.Σάντος:"Προσοχή στα στημένα"

Φ.Σάντος:Προσοχή στα στημένα Την προσοχή τους στα στημένα ζήτησε από τους παίκτες ο Φερνάντος Σάντος, καθώς οι Βέλγοι διαθέτουν μια αρκετά γρήγορη ομάδα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και τους έδειξε πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας του Βελγίου. Το βίντεο έδειχνε κυρίως τον τρόπο ανάπτυξης του Βελγίου, αλλά και αρκετές φάσεις με «στημένα».
«Είναι μια ομάδα αρκετά γρήγορη, επικίνδυνη, και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν πολλά φυσικά προσόντα. Είναι αρκετά πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και έχουν ένα πειθαρχημένο σύνολο, πολύ καλό τακτικά, το οποίο απαιτεί προσοχή», ήταν κάποια από τα λόγια του τεχνικού της Εθνικής ομάδας.
Ο Φερνάντο Σάντος ζήτησε πολύ μεγάλη προσοχή στους ψηλούς ποδοσφαιριστές του Βελγίου οι οποίοι ξέρουν να παίρνουν σωστές θέσεις στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων όταν η μπάλα κατευθύνεται στη μεγάλη περιοχή.
Η αποστολή αναχωρεί σήμερα (29/2) το μεσημέρι (14:00) για το Ηράκλειο, ενώ στις 19:00 οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο Παγκρήτιο. Η επιστροφή των διεθνών στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (1/3) το πρωί (09:30).
Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, πριν το ματς, συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος, ενώ μισή ώρα αργότερα (19:00) θα πραγματοποιηθεί αυτή του ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger