Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:Θέλει 2.500.000 ευρώ για να «σβήσει» την ποινή της UEFA

 Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για το θέμα του αποκλεισμού του από την Ευρώπη, καθώς διευκρινίστηκε ότι η UEFA θέλει μόνο το ποσό των περσινών οφειλών για να σβήσει την ποινή, ήτοι 2.500.000 ευρώ.
Το πως θα γίνει αυτό είναι σχετικά εύκολο να το υποθέσει κάποιος. Στις 9 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το sport24.gr, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν ότι εκεί θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ ώστε να λήξει μία και καλή το θέμα που αποτελεί«βραχνά» αυτή τη στιγμή για τους διοικούντες αλλά και τους οπαδούς της ομάδας.
Απλά, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιάσει στην UEFA και ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως σκοπεύει να εξοφλήσει τα 2.500.000 εκατ. ευρώ, αλλά και πιθανά χρέη που μπορούν να παρουσιαστούν στην πορεία. Αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν βγαίνουν και οι αδειοδοτήσεις.
Κάτι που σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει προσφυγές από παίκτες του μέχρι το τέλος της σεζόν και καταφέρει να κάνει περικοπές ή πωλήσεις παικτών πριν τις 30 Ιουνίου ακόμα και να μην βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα το αποφέρει κάποια μακροπρόθεσμα χρηματικά οφέλη,θα έχει την δυνατότητα να παίξει στην Ευρώπη.
Να σημειωθεί ωστόσο ότι το έλλειμμα και οι οικονομικές υποχρεώσεις των πρασίνων, σίγουρα θα αυξηθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού…
Κάτι που σημαίνει ότι παράλληλα με τα 2.500.000 ευρώ που πρέπει να βρεθούν άμεσα, χρειάζεται σίγουρα ή το δάνειο ή κάποιος νέος επενδυτής, με δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραμένουν απλήρωτοι από τα τέλη Σεπτεμβρίου και είναι σίγουρο ότι η υπομονή τους κάποια στιγμή θα εξαντληθεί.
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger