Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!


ΚΡΙΟΣ

Πολλά πράγματα ίσως να έχουν αλλάξει στις σχέσεις σας ή στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα τελευταία. Η καριέρα ή ενασχόλησή σας όμως θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή βελτίωση προς το καλύτερο σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα προγραμματίζοντας σωστά για το μέλλον. Η πιθανότητα για μία καινούργια αισθηματική σχέση είναι μεγάλη σήμερα, τα αποτελέσματα από αυτή όμως θα εξαρτηθούν κατά πολύ από σας και ιδιαίτερα από την συμπεριφορά σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Μια ημέρα που θα αισθάνεστε υπερβολικά επαναστατημένοι και θα θέλετε να ξεφύγετε με οποιονδήποτε τρόπο από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Πολλά πράγματα θα σας δημιουργούν μια ψυχολογική ανασφάλεια και θα σας κάνουν τρομερά ευάλωτους απέναντι στους άλλους. Μια κρίση στη ζωή κάποιου με σημαντικές απώλειες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλες πλευρές ή και συνήθειες του εαυτού σας θα ελαττωθούν ή θα αλλάξουν ριζικά. Σε πολλές περιπτώσεις θα είναι μια δύσκολη ημέρα όπου δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και τα προβλήματά σας. Αν δεν αντισταθείτε αρνητικά σε αυτές τις νέες εξελίξεις, θα προκύψει μια νέα δύναμη και σιγουριά στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την ζωή και τον κόσμο γενικά. Μια θετική ημέρα στην ζωή κάποιου η οποία δημιουργείται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις με σκοπό την ολοκληρωτική αναγέννηση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές ξαφνικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή αισθηματικά φαίνεται πως θα δημιουργήσουν έναν καινούργιο τρόπο ζωής σας. Η εσωτερική ένταση μπορεί να χαλαρώσει σήμερα και πολύ πιθανόν να εμφανιστούν καινούργιες αντιλήψεις ή απόψεις σε θέματα οικογενειακά. Μια γρήγορη αντίληψη των καταστάσεων θα σας βοηθήσει στο να αντιμετωπίσετε όλες τις απαιτήσεις της ζωής και να επωφεληθείτε γρήγορα από τις ευκαιρίες. "Μια ημέρα ξαφνικής καλοτυχίας μετά από περίοδο απειλών".




ΛΕΩΝ

Έχετε μια προαίσθηση ότι πλησιάζετε μια κρίσιμη περίοδο στη ζωή σας σήμερα. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις ανάγκες σας στα απαραίτητα και αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ή επαγγελματικά ανοίγματα. Προλάβετε οποιεσδήποτε απώλειες αποφεύγοντας τις πωλήσεις ή αγορές σε σχέση με ακίνητη περιουσία. Απαραίτητος ο αυτοέλεγχος σήμερα επάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις ή ακόμα και συγγενείς θα σας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσετε την προσωρινή ένταση που υπάρχει στο σπίτι ή στην ενασχόλησή σας. Μια ευκαιρία για να δείτε ποιοι πραγματικά σας εκτιμούσαν ή υποκρίνονταν. Ευκαιρία για να δείτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις σχέσεις σας σήμερα.




ΖΥΓΟΣ

Μια ημέρα που η βασική σας κατεύθυνση στη ζωή θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα και κάτω από περίεργες συνθήκες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αλλάξουν ριζικά και η πιθανότητα αλλαγής κατοικίας ή και ενασχόλησης είναι μεγάλη. Την ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε σήμερα αλλά το αν θα είναι θετική ή αρνητική θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από την στάση σας. Ο φανατισμός και η υπερεκτίμηση των καταστάσεων μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Tο σύστημα αξιών σας και τα πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά ή τα απολαμβάνετε πάνω σε καθημερινή βάση θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια νέα σας ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Η ένταση αυτή την ημέρα θα είναι κάτι που δύσκολα θα μπορέσετε να το αποφύγετε και η αισθηματική σας πλευρά θα είναι αυτή η οποία θα υποφέρει περισσότερο. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα αποφύγετε τον αισθηματικό εγωισμό και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε έστω και προσωρινά στην νέα κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί σήμερα.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια υπερευαισθησία η οποία θα συνοδεύεται από ευχάριστες ψυχικές εμπειρίες σήμερα ίσως να αποτελέσει την βασική αιτία ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένες αλλαγές για την καλυτέρευση των σχέσεών σας με τους άλλους. Αποφεύγετε όμως να δείχνετε ανοιχτά τα πραγματικά σας αισθήματα, ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν αυτή την προσωρινή σας αδυναμία είναι μεγάλος.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε επίσης ανυπόμονοι και επαναστατικοί απέναντι στην εξουσία σε κάποιες αρχές ή στις υποχρεώσεις και καθήκοντά σας. Έχετε την τάση να κάνετε κάποια ανόητα παρορμητικά πράγματα, απλά και μόνο επειδή βρίσκεστε σε σύγχυση σε σχέση με τους περιορισμούς και τα όρια που έχουν μπει στη ζωή σας.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικές εξωτερικές επιρροές πολύ πιθανόν να επηρεάσουν αρνητικά τον ψυχισμό σας σήμερα. Πολλά άτομα στα οποία υπολογίζατε στην κατανόηση και συνεργασία τους δεν θα φανούν ικανά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σας. Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα γύρω από τις σχέσεις σας με τους άλλους σήμερα προσπαθώντας να θέσετε καινούργιες βάσεις. Το να προσπαθήσετε να αποφύγετε οποιεσδήποτε καταστάσεις ίσως να αποδειχτεί μεγάλο λάθος στο μέλλον. Πάρτε τις αποφάσεις σας αλλά περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια επιθυμία σας να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους πολύ πιθανό να προσκρούει στις αντιρρήσεις κάποιων σήμερα. Η δουλειά σας πιθανόν να καταπιέζει την οικογένειά σας ή την συναισθηματική σας ζωή σήμερα. Γεγονός είναι πως κανείς δεν μπορεί να τα έχει και τα δύο, την οικονομική ευχέρεια από την μία και την ελευθερία χρόνου από την άλλη. Περιορίστε τις ανάγκες σας σήμερα και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες όπως εξελίσσονται.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger